Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Слобода Мићаловић открила која улога јој је најдража и проговорила о најтежем тренутку у животу

Глумица открила у којим улогама се најбоље снашла

1659679338_sloboda-micalovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Слобода Мићаловић је једна од наших најуспешнијих уметница. Статус најпопуларније глумице стекла је улогом у мегапопуларној серији “Рањени орао”, у којој је одиграла своју прву главну улогу на малом екрану и опчинила гледаоце на простору целе бивше Југославије.

Прочитајте још: "Таква љубав једном се рађа": Од кога је Наташа Беквалац добила ружу? (ФОТО)

Затим су уследиле бројне главне роле, са којима је такође оставила велики траг, али чини се да је Анђелка Бојанић била и остала њена лична карта. Иако је сваки пројекат у којем је играла био веома гледан, ниједна њена серија није успела да обори рекорд “Рањеног орла”, па чак ни “Тајне винове лозе”.

Ипак, Слобода је, гостујући у емисији “Шареница”, изјавила да јој Анђелка није међу најдражим улогама.

– Филм “На млечном путу” Емира Кустурице и серија “Корени” су за сада моје најзрелије и мени најдраже улоге. “Корени” су настали у једном специфичном тренутку, када сам изгубила тату, а снимања су почеле неколико месеци после тога. Требало би је да уђем у све то и да радим. Ту серију сам њему посветила. Сада могу то да кажем када је прошло скоро пет година, никада нисам о томе причала, али због тога ми је посебна. Чини ми се да сам дала најдубљи део себе, рекла је Слобода Мићаловић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas