Oglas
· · Komentari: 0

Sloboda Mićalović otkrila koja uloga joj je najdraža i progovorila o najtežem trenutku u životu

Glumica otkrila u kojim ulogama se najbolje snašla

1659679338_sloboda-micalovic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Sloboda Mićalović je jedna od naših najuspešnijih umetnica. Status najpopularnije glumice stekla je ulogom u megapopularnoj seriji “Ranjeni orao”, u kojoj je odigrala svoju prvu glavnu ulogu na malom ekranu i opčinila gledaoce na prostoru cele bivše Jugoslavije.

Pročitajte još: "Takva ljubav jednom se rađa": Od koga je Nataša Bekvalac dobila ružu? (FOTO)

Zatim su usledile brojne glavne role, sa kojima je takođe ostavila veliki trag, ali čini se da je Anđelka Bojanić bila i ostala njena lična karta. Iako je svaki projekat u kojem je igrala bio veoma gledan, nijedna njena serija nije uspela da obori rekord “Ranjenog orla”, pa čak ni “Tajne vinove loze”.

Ipak, Sloboda je, gostujući u emisiji “Šarenica”, izjavila da joj Anđelka nije među najdražim ulogama.

– Film “Na mlečnom putu” Emira Kusturice i serija “Koreni” su za sada moje najzrelije i meni najdraže uloge. “Koreni” su nastali u jednom specifičnom trenutku, kada sam izgubila tatu, a snimanja su počele nekoliko meseci posle toga. Trebalo bi je da uđem u sve to i da radim. Tu seriju sam njemu posvetila. Sada mogu to da kažem kada je prošlo skoro pet godina, nikada nisam o tome pričala, ali zbog toga mi je posebna. Čini mi se da sam dala najdublji deo sebe, rekla je Sloboda Mićalović.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas