Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Смрт популарног глумца и даље је МИСТЕРИЈА: Пронашен је го у ормару, а поред њега се налазио потпуно БИЗАРАН ДЕТАЉ

Глумац Дејвид Карадин, који се прославио улози Била у Тарантиновом филму „Кил Бил“, преминуо је 2009. године, а његова смрт и данас је велика мистерија

1667375063_dejvid.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Карадин је преминуо на Тајланду 2009. године, а пронађен је у ормару, у стојећем положају и потпуно наг.

Прочитајте још: Тајна смисао која мења свест свакога од нас: Никола Тесла на потпуно другачији начин тумачио је "ОЧЕ НАШ"

Његов живот био је пун успона и падова, а како је својевремено признао, о самоубиству је почео да размишља још као дете. Његов отац желео је велику породицу, а након што му је супруга имала неколико побачаја, открио је да је сама ишла на абортусе, без његовог знања, те су се развели.

Обоје су касније имали по неколико бракова, а Дејвид је медијима открио да је умало извршио самоубиство када му је било тек пет година. Према његовим речима, томе је претходило сазнање да он и његов брат Брус немају исте очеве.

- Отац ме је спасио тада, али ми је одузео колекцију стрипова и спалио их - испричао је глумац једном приликом.

Пред смрт је отпутовао на Тајланд како би снимао филм „Стрецх“ и одсео је у једном луксуном хотелу. Беживотно тело глумца је у ормару хотелске собе пронашла собарица, након чега је извршена аутопсија и покренута истрага. Карадинов портпарол тада је рекао како је глумчева породица готово сигурна да није у питању самоубиство.

Како је описано, Дејвиду је један канап био обмотан око врата, а други око полног органа. Канапи су потом повезани и обкачени у ормар. Налази су показали да је Карадин умро од гушења што, како је преносио Холywоод Репортер, искључује самоубиство и отвара могућност случајне смрти.

Према даљим наводима, није било трагова борбе, а соба је била закључана изнутра. Конопац је узет са хотелских завеса, те није било никаквих назнака да би могло бити у питању убиство.

Глумчева удовица поднела је тужбу против компаније која је радила на поменутом филму, тврдећи да је његов асистент био дужан да помогне Карадину да се снађе у Бангкоку, али га је напустио ноћ пре него што је полиција нашла тело.

Дејвид Карадин је у тренутку смрти имао 72 године, није оставио никакво опроштајно писмо, а иза њега су остали супруга Ени и троје деце.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas