Oglas
· · Komentari: 0

Smrt popularnog glumca i dalje je MISTERIJA: Pronašen je go u ormaru, a pored njega se nalazio potpuno BIZARAN DETALJ

Glumac Dejvid Karadin, koji se proslavio ulozi Bila u Tarantinovom filmu „Kil Bil“, preminuo je 2009. godine, a njegova smrt i danas je velika misterija

1667375063_dejvid.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Karadin je preminuo na Tajlandu 2009. godine, a pronađen je u ormaru, u stojećem položaju i potpuno nag.

Pročitajte još: Tajna smisao koja menja svest svakoga od nas: Nikola Tesla na potpuno drugačiji način tumačio je "OČE NAŠ"

NJegov život bio je pun uspona i padova, a kako je svojevremeno priznao, o samoubistvu je počeo da razmišlja još kao dete. NJegov otac želeo je veliku porodicu, a nakon što mu je supruga imala nekoliko pobačaja, otkrio je da je sama išla na abortuse, bez njegovog znanja, te su se razveli.

Oboje su kasnije imali po nekoliko brakova, a Dejvid je medijima otkrio da je umalo izvršio samoubistvo kada mu je bilo tek pet godina. Prema njegovim rečima, tome je prethodilo saznanje da on i njegov brat Brus nemaju iste očeve.

- Otac me je spasio tada, ali mi je oduzeo kolekciju stripova i spalio ih - ispričao je glumac jednom prilikom.

Pred smrt je otputovao na Tajland kako bi snimao film „Strech“ i odseo je u jednom luksunom hotelu. Beživotno telo glumca je u ormaru hotelske sobe pronašla sobarica, nakon čega je izvršena autopsija i pokrenuta istraga. Karadinov portparol tada je rekao kako je glumčeva porodica gotovo sigurna da nije u pitanju samoubistvo.

Kako je opisano, Dejvidu je jedan kanap bio obmotan oko vrata, a drugi oko polnog organa. Kanapi su potom povezani i obkačeni u ormar. Nalazi su pokazali da je Karadin umro od gušenja što, kako je prenosio Holywood Reporter, isključuje samoubistvo i otvara mogućnost slučajne smrti.

Prema daljim navodima, nije bilo tragova borbe, a soba je bila zaključana iznutra. Konopac je uzet sa hotelskih zavesa, te nije bilo nikakvih naznaka da bi moglo biti u pitanju ubistvo.

Glumčeva udovica podnela je tužbu protiv kompanije koja je radila na pomenutom filmu, tvrdeći da je njegov asistent bio dužan da pomogne Karadinu da se snađe u Bangkoku, ali ga je napustio noć pre nego što je policija našla telo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kill Bill (@killbill.movie)

Dejvid Karadin je u trenutku smrti imao 72 godine, nije ostavio nikakvo oproštajno pismo, a iza njega su ostali supruga Eni i troje dece.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas