Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снежана Ђуришић проговорила о колегама Мирославу Илићу и Милици Павловић, али и причама које прате њу и њеног партнера

"Не можемо да имамо такав однос"

1671349429_snezana-djurisic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Снежана Ђуришић истиче да је погађа неправда, а претходних година доживљавала ју је у више наврата.

Прочитајте још: Игор Лазић Ниггор отворио душу и отктрио је која му је неостварена жеља

- Недавно сам видела наслов: "Одвојила ме од детета и жене", а текст говори о времену од пре 30 година, кад је моја рођена сестра дошла са супругом код мене у Америку, тад сам ја тамо живела. Мој партнер је лекар, појављује се на телевизији, у својој струци. Ми јесмо јавне личности, али нисмо јавни WЦ. Стављали су његову слику са мојом сестром, па кажу: "Са фаталном плавушом", а то је моја рођена сестра! Мора мало да се прелиста моја биографија, па да се види са ким се има посла. Знам да причам у празно, ал' ето, да објасним јавно - истакла је Снежана Ђуришић пред нашим камерама, па се осврнула на недавне концерте колеге Мирослава Илића у српској престоници.

- Ја нисам дошла код Мирослава јер нисам била ту. Сви ми чекамо да нас неко позове, то је вероватно разлог, ништа друго. Не знам што колеге нису биле. Мирослав и ја смо пријатељи. Радила сам дуго на његовим песмама пратеће вокале - истиче она, па се осврће на турбулентан однос са колегиницом Милицом Павловић.

Прочитајте још: ПРИЈАТЕЉСТВА КОЈА СУ ДЕФИНИТИВНО ПУКЛА У 2022: О њима су сви брујали ове године (ФОТО)

- Не можемо Милица Павловић и ја да имамо икакав однос, ја сам старија од ње! Не може да се пореди то, не може да се каже уопште да ми нисмо у добрим односима. Она ради најбоље што уме, то поштујем. Она улаже у свој рад. Медији су смислили да сам рекла да је тек недавно почела да пева, ја сам заправо рекла да све боље пева - закључује Снежана.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas