Oglas
· · Komentari: 0

Snežana Đurišić progovorila o kolegama Miroslavu Iliću i Milici Pavlović, ali i pričama koje prate nju i njenog partnera

"Ne možemo da imamo takav odnos"

1671349429_snezana-djurisic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Snežana Đurišić ističe da je pogađa nepravda, a prethodnih godina doživljavala ju je u više navrata.

Pročitajte još: Igor Lazić Niggor otvorio dušu i otktrio je koja mu je neostvarena želja

- Nedavno sam videla naslov: "Odvojila me od deteta i žene", a tekst govori o vremenu od pre 30 godina, kad je moja rođena sestra došla sa suprugom kod mene u Ameriku, tad sam ja tamo živela. Moj partner je lekar, pojavljuje se na televiziji, u svojoj struci. Mi jesmo javne ličnosti, ali nismo javni WC. Stavljali su njegovu sliku sa mojom sestrom, pa kažu: "Sa fatalnom plavušom", a to je moja rođena sestra! Mora malo da se prelista moja biografija, pa da se vidi sa kim se ima posla. Znam da pričam u prazno, al' eto, da objasnim javno - istakla je Snežana Đurišić pred našim kamerama, pa se osvrnula na nedavne koncerte kolege Miroslava Ilića u srpskoj prestonici.

- Ja nisam došla kod Miroslava jer nisam bila tu. Svi mi čekamo da nas neko pozove, to je verovatno razlog, ništa drugo. Ne znam što kolege nisu bile. Miroslav i ja smo prijatelji. Radila sam dugo na njegovim pesmama prateće vokale - ističe ona, pa se osvrće na turbulentan odnos sa koleginicom Milicom Pavlović.

Pročitajte još: PRIJATELJSTVA KOJA SU DEFINITIVNO PUKLA U 2022: O njima su svi brujali ove godine (FOTO)

- Ne možemo Milica Pavlović i ja da imamo ikakav odnos, ja sam starija od nje! Ne može da se poredi to, ne može da se kaže uopšte da mi nismo u dobrim odnosima. Ona radi najbolje što ume, to poštujem. Ona ulaže u svoj rad. Mediji su smislili da sam rekla da je tek nedavno počela da peva, ja sam zapravo rekla da sve bolje peva - zaključuje Snežana.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas