Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снимила је песму "Наивна" која се и дан-данас слуша и повукла се са сцене: Ена Попов открива због чега је одустала од музичке каријере (ФОТО)

Ена Попов била је и учесница првог ријалити формата на овим просторима

1679298730_miss_serbia_09102019_0087.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Ена  Попов је велику популарност стекла у првом ријалити формату на овим просторима, „Велики брат“, након чега се опробала у разним пословима на јавној сцени.

Осим водитељства, Ена је срећу окушала и у музичким водама.

Она је се сада гостујући у једној емисији осврнула на детаље из приватног живота и каријере, након чега се дотакла и песме „Наивна“ која је и даље слушана.

- Не знам шта има у тој песми, ваљда нека дрогица коју пусте, неки прах па су људи и даље омамљени. Песму сам 2008. снимила, а и даље ме тагују сваки викенд људи који излазе у град, та песма се свуда пушта – започела је Попов.

Попов је потом признала због чега је престала да се бави музиком и вратила се водитељству, чиме је одувек желела да се бави.

- Схватила сам да је мени било и те како тешко и напорно да зарађујем новац певајући. Само сам се преоријентисала на своју прву љубав, а то је водитељство и то ми је нешто лакше – закључила је Ена Попов у једној емисији на Курир телевизији.

Подсетимо, Ена Попов је након изласка из ријалитија заједно са тадашњим изабраником Марком Миљковићем водитела „Звезде Гранда“, а неколико година касније и популарну емисију „Тачно у подне“ на телевизији „Пинк“.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas