Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ена Попов открила како је успела да смрша 12 килограма: Певачица се сада осећа одлично (ФОТО)

Ена Попов никад није изгледала боље

1680618907_ena-popov.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Ена Попов недавно је открила да је успела да се реши сувишних килограма. Она је успела да изгуби 12 килограма. Признаје да се некада не придржава строго дијете, али је у једном тренутку одлучила да буде дисциплинована и да оствари идеалну линију.

- Ако сам у једном периоду недисциплинована и дам себи одушка и нимало не пазим шта једем, то се одмах примети на мени. Сада би ми мој психотерапеут рекао 'Не смеш то ни да изговараш, већ треба да говориш да се теби не лепи'. Пролетос сам стварно пресекла и рекла себи да не могу да имам те невероватне осцилације и скинула сам 12 килограма - открила је за "ТВ новости".

Ена признаје да се сусретала са коментарима на рачун свог физичког изгледа и да себе није могла да заштити и да одговри на њих.

- Као врло млада срела сам се са коментарима о мом физичком изгледу и било ми је криво када прочитам неке коментаре. Тада није било ни цензуре, ни портала, већ само форуми са којих нису могли да се бришу коментари. Нико није могао да нас заштити на интернету. Водила сам се оним да је важно да ме воле људи који су мени битни. Међутим, све се то негде складишти и данас увиђам да су неки коментари утицали на моје самопоуздање, мада су ми на панелу рекли да остављам утисак врло самопоуздане особе. - рекла је Ена и додала:

 

- Ја бих рекла да остављам утисак задовољне особе која је, пре свега, задовољна својим животом. Као и свака жена, некад се осећам врло самопоуздано, а некад ми самопоуздање није на високом нивоу. Зато једном недељно идем код психотерапеута и одржавам своју менталну хигијену, што утиче и на моје самопоуздање. Волела бих да се направи неки план и програм да психотерапија буде доступна свима, као озбиљан рад са људима - искрена је била Ена.

Она је већ годинама у срећном браку, а за свог супруга који јој је велика подршка има само речи хвале.

- Он може да ми помогне када не видим неке ствари добро, или када их претерано драматизујем. Тада ми он укаже на неке ствари и пружи ми другачији увид - искрена је Ена, која је у браку добила две девојчице.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas