Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мајка победнице ВЕЛИКОГ БРАТА очајна: "Не знам како ћу преживeти ово"

Родитељима нестале Маријане Сеиферт током четвртка од раног јутра није престајао да звони телефон. Налазе се у Книну у породичном дому у којем су и одгајали своје три ћерке.

1651225673_marijana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Уз Маријану имају још Мају и Сенди. Ниједна од њих више не живи с њима, а мистериозни нестанак Маријане, победнице Великог брата 2011., која се из стана на загребачкој Савици удаљила у ноћи с уторка на среду када јој се изгубио сваки траг, посебно их је потресао, пише Слободна Далмација.

Прочитајте још: Небојша Дугалић има петоро деце, а њихова имена сигурно нисте чули

Сваким новим позивом надају се како ће добити одговоре на питање где им је вољена ћерка. Свесни су да је могућ и онај најгори, црни сценарио, али у њима још увек тиња нада да ће се Маријана појавити.

Последњи су пут несталу ћерку видели за католички Ускрс када су је посетили у Загребу. Иво Ковачевић, Маријанин тата, током дана помагао је полицији у истрази. За разговор с новинарима није био расположен.

- Не бих ништа коментарисао - кратко је рекао новинарима у четвртак увече.

Његов добар пријатељ и колега Томо Зелић са којим ради у аутомеханичарској радионици видео га је у четвртак ујутро и настојао утешити.

- Рекао сам му да ће све бити добро. Али знате како је родитељу ово проживљавати, то је један велики шок! Није им нимало лако, свашта се може помислити, разне су теорије... Од тога да је Маријана намерно оставила документа, па отишла даље или да се догодило оно најгоре. А можда је и наишла на некога ко јој је направио неко зло. Иво је изгубљен у свему овоме. Мисли све најгоре и не нада се добром. Видим то на њему. Потонуле су му све лађе. Чим су се та документа нашла на том мосту не упућује на ништа добро - говори Томо за поменути медиј и додаје:

Прочитајте још: Џенифер Лопез на животном плану цветају руже: Глумица најавила ПРЕМИЈЕРУ свог новог документарца

- Баш смо причали о његовом последњем сусрету с Маријаном у Загребу. Све је било како треба, није била склона томе да нестаје. Иво још не може замислити да се ово догађа, све се претражило, а ње нема... Супруга је у још већем шоку, стално говори да не зна хоће ли успети да издржи и преживи све ово. Јутрос је и њих испитивала полиција - казао је за пријатељ Маријаниног тате.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas