Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Софија Милошевић поделила срећне вести!

Софија Милошевић поделила је у јавности срећне вести

1613138928_sofija.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/софијамило
Oglas

Позната манекенка и супруга нашег прослављеног фудбалера Луке Јовића, Софија Милошевић, данас се из Франкфурта укључила у програм К1 телевизије и гледаоцима открила једну сјајну вест.

Прочитајте још: Тајни снимак Јоване Јеремић: Погледајте шта се дешава иза камера (ВИДЕО)

- Да вам се похвалим, мало пре сам потписала уговор са једном агенцијом и надам се да ћу ускоро почети да радим пуном паром. Радим од своје 14. године и много ми је важно да и даље наставим да радим, иако сам постала мајка. Волела бих да и мој син једног дана буде поносан на мене  – рекла  је Софија у емисији "Кец на једанаест".

Како је открила  у Франкфурту је веома хладно и људи су уплашени због вируса корона.

 - Овде је минус седам степени, и могу вам рећи да су људи веома уплашени. Иначе, овде ништа не ради, мере су на снази, а пре састанка су ме замолили да оперем руке и да не скидам маску. Ја сам иначе прележала корону када и Лука, срећом нисмо имали теже симптоме и имам антитела па сам у „сигурној зони“. Мало људи и зна за то, нисам говорила да сам имала вирус. Не знам још увек да ли ми је коса опала, имам један печат на глави, због короне или због дојења како ми неки кажу. Надам се да вирус није оставио последице -  додала је манекенка и открила да јој је тренутно изазов да усклади пословне и приватне обавезе, јер и даље доји сина:

-  Он је пре неколико дана напунио пет месеци и стално је са мном јер га дојим. Али, ускоро ће надам се бити могуће да све ускладим и постигнем. Имам однедавно и помоћ у кући, па када син спава ја искористим време да нешто и прочитам, јер за то откако се родио нисам имала времена, а много волим да читам. Такође, знате и да сам покренула свој бренд па радим и од куће – нагласила је у поменутој емисији.

Манекенка је казала и да јој се након рођења сина променио цео свет.

 - Сада схватам колико се свакој мајци промени поглед на свет када добије дете. Он је приоритет и све мисли су ми током дана усмерене само на њега – да му случајно није хладно, да ли је гладан, да ли му нешто смета. Иначе, имамо најмирнију бебу на свету, он се не чује. Не плаче ни када се пробуди. Лукин тата често каже да је као лутка. Београд ми много недостаје и једва чекам да средином марта породично дођемо, мислим да ни минут нећу провести у кући. Жељна сам Београда – закључила је.

Софија је открила и како је успела да веома брзо након порођаја доведе фигуру до савршенства:

Прочитајте још: Одала их кума: Ово је девојка Милана Васића (ФОТО)

 - Скоро сваког дана сам причала са Јелисаветом Теодосић и она ми је рекла да се првих месец и по дана након порођаја не гледам у огледало. Међутим, мени се три дана након изласка из болнице вратио мој стомак, иако сам се угојила око 19 килограма у трудноћи.

-  Ја имам јако захтевне тренинге, некада вежбам и двапут дневно, а тренирам бокс, тако да мислим да су моји мишићи то запамтили и да је то разлог. Иначе имам вишак енергије и бокс ми савршено одговара. Свима бих га препоручила. За мене је тренинг као одлазак код психолога, лек за све.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas