Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Софија Рајовић мења професију: Лепа глумица открила чиме жели да се бави

Софија Рајовић ђели да се опроба у новом послу

1683728191_glumica.jpg
Фото: Принтсцрен/Инстаграм - софијарајовиц
Oglas

Софија Рајовић каже да је имала жељу да сними песму у жанру који пева Нина Бадрић.

Глумица коју смо у заволели у серијама "Војна академија", "Истине и лажи", "Игра судбине" и другим, каже да иде на часове певања да би могла што боље да пева у кафани!

Софија Рајовић воли да пева, а често добија комплименте да има леп глас.

- Почела сам да идем на часове певања, да бих у кафани могла лепше да звучим. То је чињеница. Кажу да имам слуха. Професорка ме лаже да имам и глас, то она она тврди, а ја мислим да на томе треба да се ради још позамашно - рекла је Софија у емисији "Еxклузив" и додала да је некад маштала и да имам поп хит:

- Јесте ми био сан да снимим нешто, али нешто лепо, типа Нине Бадрић у том домену.

Иначе, Софија Рајовић која важи за једну од наших најатрактивнијих глумица је отворено говорила о свом здравственом проблему.

Када је добила дијагнозу инсулинске резистенције, посветила се себи и довела здравље, али и линију у ред. - Осећам превелику потребу за слатким, то је школски пример инсулинске резистенције и онда ми је било чудно што нико није посумњао на то јер сам сваки пут стриктно рекла да имам ненормалну потребу за слатким, да чак и после одређене количине слаткиша, иако престанем да једем у том тренутку, опет бих јела - рекла је глумица у емисији "РТС ординација".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas