Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Софија Рајовић о БРАЧНОМ животу: Због мужа је стално у Канади - "Спонтано је тамо СКУПА реч"

Глумици каже да не планира да се пресели у Канаду

1670845072_Foto-Printscren-Instagram-sofijarajovic.jpg
Фото: Принтсцрен/Инстаграм - софијарајовиц
Oglas

Софија Рајовић је јавност изненадила кад аје на свој Инстаграм профил окачила слике са венчања. Нико није знао да је она у вези, па је тако вест о свадби изненадила све њене пратиоце. Од када се удала живот јој се много променио, али наглашава да има изванредног мужа и да јој је живот сада лепши.

 - Много је мирније и стабилније, много је боље откад сам се удала. Када се ствари наместе, тада се удајте, девојке увек сачекајте мало, ако треба!", рекла је Софија и наставила: "Лакше је од када сам се удала, јер имам изванредног мужа. Једина драма је било путовање у Канаду, али сада се то окренуло, јер ће он долазити овде у наредном периоду. Никада пре тога нисам живела у Канади, тамо ми је све хладно - рекла је Софија уз емисији "Премијера".

Прочитајте још: Михајло Шаулић честитао РОЂЕНДАН својој жени: Емотивна порука разенжила пратиоце - "Даћу све од себе да будеш насмејана" (ФОТО)

Она сада живи на релацији Београд - Канада, али не планира тамо да се пресели.

 - Спонтано је тамо скупа реч, нисам никога тамо упознала нити имам потребу за новим пријатељствима. Тамо сам сва испрограмирана, тренинг, храна, спавање, брига о мужу. Јесам тамо више била него овде у последњем периоду, али да се коначно тамо преселим није опција - закључује глумица.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas