Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИРЉИВА ОБЈАВА

ШОК! Разводи се НАЈСКЛАДНИЈИ ХОЛИВУДСКИ ПАР, након 16 година и двоје деце (ФОТО)

ЏЕЈСОН Момоа је потврдио да су он и супруга Лиса Бонет донели одлуку да се разведу.

1642063879_profimedia-0478264540.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Иако су били заједно скоро две деценије (16 година), дуо се венчао 2017. године. Глумац је објавио поруку на Инстаграму у којој се налази вест.

Он је написао: „Сви смо осетили притисак и промене ових трансформационих времена... Револуција се одвија – и наша породица није изузетак... Осећај и раст од сеизмичких померања који се дешавају. И тако – делимо наше породичне вести – Да се ​​растајемо у браку. Ми ово делимо не зато што мислимо да је вредно вести – већ да бисмо – док живимо своје животе могли то чинити достојанствено и поштено."

Џејсон је наставио: „Љубав између нас се наставља, развија се на начин на који жели да буде и живи. Ми ослобађамо једно друго – да будемо оно што учимо да постанемо... Наша непоколебљива оданост овом светом животу и нашој деци. Учење деце шта је могуће - Живети молитву. Нека љубав превлада."

Џејсон је уз изјаву укључио неколико фотографија. Фотографију заласка сунца, неколико високих застава и оно што је изгледало као да једно од његове деце како држи птицу.

Прочитајте још: "О деци не размишљам на "балкански" начин": Ива Штрљић НИЈЕ СИГУРНА да ли ће се остварити у улози мајке (ФОТО)

Њихова историја

Џејсон и Лиса су се венчали у октобру 2017, али су заједно много дуже. Пар се упознао у њујоршком џез клубу преко заједничких пријатеља 2005. године. У разговору у емисији, Џејсон је рекао: „Случајно смо се нашли на правом месту у право време. Заправо сам направио дредове због ње. Имао сам дредове, она је имала дредове. Буквално сам окренуо главу и видео сам је, а она каже: 'Ја сам Лиса.' Окренуо сам се ка другарици и вриснуо. Унутра је пукао ватромет. Убедио сам је да ме одведе кући, јер сам живео у хотелу.“

После 12 година везе, Џејсон и Лиса су одлучили да то легализују и венчају се. Венчање се одржало на скромној церемонији у њиховој кући у Топанги у Калифорнији. Присутни су били пријатељи и породица. Прича се да је традиционална маорска хака изведена за Џејсона на његов захтев. Џејсон и Лиса су скривали многе детаље свог посебног дана.

Током своје везе, ултра-приватни пар је дочекао двоје деце.

Грађење породице

Године 2007. године, Лиса је родила Лолу Иолани Момоа, њихово старије дете. Док њени родитељи покушавају да држе свој живот у приватности, тинејџерка ретко избегава камере. Такође се појављује на страницама своје маме и тате на друштвеним мрежама. Лола је кренула стопама својих родитеља. Била је представљена у "The Canvas Of My Life", кратком филму о свом тати, Џејсону, као мужу и родитељу.

Лиса и Џејсон су такође родитељи Накоа-Волф Момоа. Он је њихово млађе дете и рођен је у децембру 2008. Његово име је знак хавајског наслеђа његовог оца. Накоа значи ратник на матерњем језику Хаваја. Значење средњег имена, Манакауапо, комбинација је два хавајска израза од којих један значи киша, а други тама. Речено је да су то били услови у ЛА-у у сатима након његовог рођења. Лиса из претходног брака са Ленијем Кравицом, има ћерку по имену Зои.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas