· · Коментари: 0
СТАВ О ПОРОДИЦИ

"О деци не размишљам на "балкански" начин": Ива Штрљић НИЈЕ СИГУРНА да ли ће се остварити у улози мајке (ФОТО)

Глумица Ива Штрљић (44) поделила је своје ставове када је мајчинство у питању.

1641972162_pjimage---2022-01-12T081820.481.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ivastrljicofficial

Она је за домаће медије рекла да није сигурна да ли ће се у будућности остварити као мајка, али је истакла да има велику љубав према деци својих блиских пријатеља. Ива сматра да је у животу најважније умети волети, све друго јој није важно.

- Не треба свако да има своју породицу, мислим да свако треба да изрежира свој живот онако како он жели. Не знам да ли ћу у блиској будућности имати дете, не размишљам на устаљени балкански начин да се нешто мора - рекла је она и није искључила могућност да јој се ипак посрећи.

Прочитајте још: Сећате се бебе Еме, ћерке Роса и Рејчел? Близнакиње које су је глумиле су израсле у ПРАВЕ ЛЕПОТИЦЕ (ФОТО)

- У животу је све могуће да се догоди, децу јако волим и имам диван однос према деци својих блиских пријатеља - признала је Штрљићева.

Она је открила и каква би мајка била када би јој се пружила могућност да оснује породицу.

- Када бих имала дете желела бих да оно одраста у здравој породици у којој ће осетити сигурност и са једне и са друге стране.

- Могу да волим децу из првог брака као да су мој најрођенија, имам чисту емоцију јер сам такав човек. У животу је најважније умети волети, све друго није важно - рекла је Ива Штрљић.

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.