Oglas
· · Komentari: 0
DIRLJIVA OBJAVA

ŠOK! Razvodi se NAJSKLADNIJI HOLIVUDSKI PAR, nakon 16 godina i dvoje dece (FOTO)

DžEJSON Momoa je potvrdio da su on i supruga Lisa Bonet doneli odluku da se razvedu.

1642063879_profimedia-0478264540.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Iako su bili zajedno skoro dve decenije (16 godina), duo se venčao 2017. godine. Glumac je objavio poruku na Instagramu u kojoj se nalazi vest.

On je napisao: „Svi smo osetili pritisak i promene ovih transformacionih vremena... Revolucija se odvija – i naša porodica nije izuzetak... Osećaj i rast od seizmičkih pomeranja koji se dešavaju. I tako – delimo naše porodične vesti – Da se ​​rastajemo u braku. Mi ovo delimo ne zato što mislimo da je vredno vesti – već da bismo – dok živimo svoje živote mogli to činiti dostojanstveno i pošteno."

Džejson je nastavio: „LJubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi da bude i živi. Mi oslobađamo jedno drugo – da budemo ono što učimo da postanemo... Naša nepokolebljiva odanost ovom svetom životu i našoj deci. Učenje dece šta je moguće - Živeti molitvu. Neka ljubav prevlada."

Džejson je uz izjavu uključio nekoliko fotografija. Fotografiju zalaska sunca, nekoliko visokih zastava i ono što je izgledalo kao da jedno od njegove dece kako drži pticu.

Pročitajte još: "O deci ne razmišljam na "balkanski" način": Iva Štrljić NIJE SIGURNA da li će se ostvariti u ulozi majke (FOTO)

NJihova istorija

Džejson i Lisa su se venčali u oktobru 2017, ali su zajedno mnogo duže. Par se upoznao u njujorškom džez klubu preko zajedničkih prijatelja 2005. godine. U razgovoru u emisiji, Džejson je rekao: „Slučajno smo se našli na pravom mestu u pravo vreme. Zapravo sam napravio dredove zbog nje. Imao sam dredove, ona je imala dredove. Bukvalno sam okrenuo glavu i video sam je, a ona kaže: 'Ja sam Lisa.' Okrenuo sam se ka drugarici i vrisnuo. Unutra je pukao vatromet. Ubedio sam je da me odvede kući, jer sam živeo u hotelu.“

Posle 12 godina veze, Džejson i Lisa su odlučili da to legalizuju i venčaju se. Venčanje se održalo na skromnoj ceremoniji u njihovoj kući u Topangi u Kaliforniji. Prisutni su bili prijatelji i porodica. Priča se da je tradicionalna maorska haka izvedena za Džejsona na njegov zahtev. Džejson i Lisa su skrivali mnoge detalje svog posebnog dana.

Tokom svoje veze, ultra-privatni par je dočekao dvoje dece.

Građenje porodice

Godine 2007. godine, Lisa je rodila Lolu Iolani Momoa, njihovo starije dete. Dok njeni roditelji pokušavaju da drže svoj život u privatnosti, tinejdžerka retko izbegava kamere. Takođe se pojavljuje na stranicama svoje mame i tate na društvenim mrežama. Lola je krenula stopama svojih roditelja. Bila je predstavljena u "The Canvas Of My Life", kratkom filmu o svom tati, Džejsonu, kao mužu i roditelju.

Lisa i Džejson su takođe roditelji Nakoa-Volf Momoa. On je njihovo mlađe dete i rođen je u decembru 2008. NJegovo ime je znak havajskog nasleđa njegovog oca. Nakoa znači ratnik na maternjem jeziku Havaja. Značenje srednjeg imena, Manakauapo, kombinacija je dva havajska izraza od kojih jedan znači kiša, a drugi tama. Rečeno je da su to bili uslovi u LA-u u satima nakon njegovog rođenja. Lisa iz prethodnog braka sa Lenijem Kravicom, ima ćerku po imenu Zoi.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas