Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Шокантна исповест наше фолк певачице: "Љубавницу бившег мужа сам бацила у Саву"

Зорица Марковић открила је до сада непознате детаље из свог живота

1626594757_pink.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Популарна певачица испричала је своју тешку животну причу, али и открила да је љубавницу свог супруга бацила у Саву, када их је ухватила на делу.

Прочитајте још: Тања Савић поново у проблему због синова!

- Био је шмекер, леп човек. Сећам се, враћали смо се једне ноћи из Чачка мојим колима, Уснија покојна и Шеле, и ја осетим дешавају се варнице. Код Милановца сам заспала, кад осетим да ме неко љуби. Стао човек и почео да ме љуби! Одупирем се, али прија леб те ј*бо! Заустави он ауто, изађем напоље и поливам се ладном водом, целу флашу сам просула да дођем к себи! Не знам да ли је бес, узбуђење, али једна каша у глави и онда смо се тако љубили, нисмо се одлепљивали! Ето, тај један пољубац ми је променио живот. После смо признали једно другом све. Прихватио је сина из првог брака јер је и он имао дете. Сви смо се лепо слагали - рекла је Зорица.

Љубавницу бацила у Саву

- Функционисало је док ме и он није преварио. Након једне моје промоције, осетим ја неки немир и журим кући, кад тамо имам шта и да затекнем. Мој муж са неком... да не кажем шта. Ухватим је ја лепо с обе руке и бацим је у Саву! Није умела да плива. Не бих је ја ни бацила, него сам ко луди Наста пришла, питала шта ћеш ти ту, дете ми ту спава, жено, кад она мртва ладна каже: "Нека спава дете, мени не смета!" Па, маму ти ј*бем, е сад ћеш ти да спаваш и лепо дохватим је преко ограде и бацим! Куку, људи вичу, паника, ма не ј*бем ја живу силу! Она виче: "Упомоћ!", скочили људи да је спасу. Одмах сам бацила прстен и после десет дана адвокат донесе папире развод, продала сам ту кућу, поделили се и ћао - закључила је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas