Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СПАВАЛИ СМО НА СТРУЊАЧАМА, НИСМО ИМАЛИ ЗА УЖИНУ": Сека Алексић данас живи у луксузу, али не заборавља тешке дане

Ево како је Сека Алексић говорила о прошлости

1647684416________________________________________________________________________________________-55698.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/seka_aleksic
Oglas

Певачица Сека Алексић данас је веома популарна и успешна певачица која живи у изобиљу и може себу све да приушти, али није увек живела у таквим околностима.

Сека никада није крила да је одрастала у сиромаштву и поносна је на тај период, јер су је тешки услови у којима је некада живела учинили психички јачом и спремном да се избори са свим животним изазовима.
Алексићева је у интервјуу за један дневни лист пре неколико година до детаља описала кроз какве су све муке прошли она, њен брат и њена мајка када су из Босне избегли због рата.

Прочитајте још: Ана Севић добила ПОКЛОН ВРЕДАН 50.000 евра: После рођења сина, муж спремио скупоцено ИЗНЕНАЂЕЊЕ (ФОТО)

"Врло млада сам почела да наступам како бих помогла мајци да се извучемо из тешког живота у који смо запали због рата. Она и брат су ишли на сваки мој наступ, а имала сам срећу да сам увек имала музичаре који су о мени бринули као о најрођенијој. Било је тада, као и данас, пијаних гостију и насртљивих, али моји најближи су били уз мене и чували ме", рекла је својевремено певачица и додала да је било ситуација када је остајала без динара:

"Није ме било срамота што некада нисам имала за ужину, екскурзије, са тим сам научила да се изборим и због тога сам данас јака и не дам на себе и своје. Живели смо годинама у соби коју нам је школа дала да користимо, спавали смо на струњачама, а шпорет добили на поклон. Тако да немање новаца мени данас није страно и тај осећај нисам изгубила ни сада када имам много више. Била сам срећна и тада и сада, то није стање мог новчаника, него духа".

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas