Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Спекулисало се да је варала познатог голмана са ПОРОДИЧНИМ ПРИЈАТЕЉЕМ: Данас је са њим у вези и изгледа невероватно и у петој деценији (ФОТО)

Годинама је била у жижи јавности, а онда се повукла из медија

1656577421_bojanarajic.png
Фото: Инстагеам/принтскрин/бојанарајиц
Oglas

Бојана Рајић Ђурђевић бавила се манекенством, а јавности је била најпознатија као некадашња изабраница Владимира Стојковића, голмана Црвене звезде, Партизана и српске фудбалерске репрезентације.

Након моделинга, бавила се и дизајнирањем одеће. За Стојковића се удала давне 2009. године. Ова љубав се завршила крахом и разводом 2014. године. Три године раније, овај пар је добио сина Лава. Тих година о њима се много писало у медијима будући да су њихов разлаз пратиле бројне спекулације.

Прочитајте још: ТРАУМАТИЧНО ИСКУСТВО ПОЗНАТИХ: Ове славне звезде су прошле кроз пакао једне од најчешћих болести данашњице

Бојана је након развода своју срећу пронашла крај бизнисмена Бранислава Ђурђевића. Међутим, шушкало се да су њих двоје имали аферу док је Бојана још увек била у браку. Ђурђевић је тада био породични пријатељ, што је додатно подгревало сумње о наводној афери. Бранислав и Бојана стали су на "луди камен" пре 7 година. Венчали су се у кругу најуже породице и пријатеља. Њих двоје добили су сина Вукашина, а Лав брата.

Бојана се данас посветила деци у свом супругу, а на Инстаграму подели ц времена на време понеку фотографију. Приметно је да има исклесано тело и савршену линију, иако је мајка двоје деце и има 42 године. На њене витке ноге, затегнут стомак и брујне груди нико не остаје равнодушан.

Прочитајте још: Девојка му пакује ствари? Интересантна преписка Милоша Биковића и Иване Малић (ФОТО)

Прочитајте још: Пуни 60 година, а изгледа дупло млађе: Лидија Вукићевић у купаћем поново запалила мреже (ФОТО)

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas