· · Komentari: 0

Devojka mu pakuje stvari? Interesantna prepiska Miloša Bikovića i Ivane Malić (FOTO)

Miloš Biković i Ivana Malić vole da se našale

1656530880_2c2dd794808162f4ae05020dfc31767058d86b26.jpg
Foto: printscreen, Instagram, Ivana Malić

Glumac Miloš Biković i Ivana Malić, nekoliko meseci su u vezi. Na početku su vezu krili od javnosti, a sada su se opustili, pa sve češće možemo njihove zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Sada se Ivana nadovezala na Milošev komentar ispod fotografije koja je nasmejala njihove obožavaoce.

Pročitajte još: Zorica Brunclik sva u šljokicama: Koncert na Tašu oborio sve rekorde, a pevačica je blistala (FOTO)

Glumac je na Instagramu podelio svoju fotografiju na kojoj zamišljeno gleda u stranu i napisao:

- Ne mogu više da se pakujem.

Na ovu rečenicu ubrzo se nadovezala i njegova devojka, pa mu je šaljivo napisala:

- Pa zato to ja radim - glasi komenatr Ivana uz emotikom koji plače od smeha. Milošu je potom nastavio da se šali i dodao:

- Samo me ti ofiraj - odgovorio joj je glumac uz emotikon koji simbolizuje ljutnju

Foto: printscreen, Instagram, Biković

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.