Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СРЦЕ ДА ПУКНЕ: Након двадесетак дана од трагичне смрти 16-годишње познате ријалити звезде, мајци стигао опроштајни поклон

Смрт младе ријалити звезде шокирала је све, а сада је мајка добила поклон који је потпуно сломио

1653572110_zvezda.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен
Oglas

Прошло је једва двадесетак дана од смрти Кајлије Поузи, некада најлепше девојчице и звезде контроверзног шоу програма "Тоддлерс Анд Тиарас", а свет и даље потресају теорије о њеној смрти.

Прочитајте још: Засмејавао је читаву нацију, а преминуо је на сцени током представе: Овако је изгледао последњи тренутак легендарног ЉУБЕ МОЉЦА

Лепа тинејџерка напунила је 16 година само пар дана пре самоубиства, а полиција ју је нашла обешену у државном парку Бирч Беј у Вашингтону, недалеко од своје куће, а ови детаљи потресли су милионе.

Како пишу страни медији, Кајлија није оставила опроштајну поруку у тренутку смрти, али се ипак на неки начин опростила од своје најдраже особе. Наиме, њеној мајци Марси Гатерман стигао је поклон који јој је њена мезимица наручила две недеље пре смрти.

Порука која слама срце

Кајлија је преко ТикТока поручила ћебе, а њена мајка је сада за Е! Неwс открила и шта је писало у поруци која је стигла уз поклон.

- Драга мама, чак и сада када нисам крај тебе желим да знаш да те волим и ценим. Увек. Умотај се у ово ћебе и сматрај то великим загрљајем. Волим те - испричала је ожалошћена Марси.

Несрећна жена потпуно је сломљена губитком, али је искористила мреже да се захвали свима на подршци и да уједно подсети младе пратиоце да говоре о својим проблемима, те да самоубиство није решење.

- Ово је најгора ствар коју једна мајка може да доживи. Родитељи који имате децу која су тинејџери и која користе телефоне, увек им проверавајте уређаје. Ако вас нешто мучи, немојте ћутати. Кажите родитељима. Нико вас неће осуђивати, већ ће вам дати помоћ која вам је потребна. Али морамо да знамо да бисмо могли да вам помогнемо. Немојте то скривати у себи -  додала је.

Гатерманова је прва поделила вести о ћеркиној смрти

- Немам речи, моја прелепа девојчица је отишла. Молим вас, поштујте нашу приватност док оплакујемо губитак Кајлије. Она ће бити моја беба заувек".

Мајка Кајлије Пози објавила је и фотографију своје ћерке у хаљини, а тинејџерка је требало да учествује и на такмичењу за "Мисс Теен Америке".

У међувремену се сазнало како је умрла, а информације да је на овакав бруталан начин себи прекинула детињство и блистав живот који ју је чекао посебно су биле болне за породицу и најближе пријатеље који су одлучили да покрену фондове за све оне који се боре са било каквим психичким проблемима.

Кајлија је у свету моделинга од своје треће године, и као и већина девојчица које су учествовале на дечјим изборима за Мисс, ишла је у соларијум, шминкала се, носила вештачке нокте и потпетице, а још њених фотографија погледајте у галерији у наставку текста.

Прочитајте још: Анастасија Ражнатовић открила како је упознала Немању Гудеља: "Кликнуло је на прву"

Она је наставила и касније да се такмичи и била веома успешна у томе, а њена мајка је додала да ништа није упућивало на трагедију јер је деловала као испуњена и срећна особа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas