Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СРЕЋАН РОЂЕНДАН РОСКА! Мира Бањац данас пуни 92. године, а ОВАКО су је изненадили породица и пријатељи!

Мира Бањац данас слави рођендан.

1636041648_37447_mirabanjac-glumica25022020-4-_f.jpg
Фото: К. Михајловић
Oglas

Глумачка легенда, без које не бисмо могли да замислимо омиљене филмове и серије, Мира Бањац, данас је напунила 92. године и подједнако плени харизмом као и на почетку каријере.

Прочитајте још: Важила је за једну од НАЈЛЕПШИХ ЖЕНА ЈУГОСЛАВИЈЕ, а данас ОВАКО ИЗГЛЕДА - Сећате се Силије из "Последњег круга у Монци"? (ФОТО)

Само број и ништа више

Глумица ипак није еуфорична када је дување свећица у питању.

"Уопште не славим рођендан. Рођендан је датум и ништа више. Не радујем се. Ништа ме више у том смислу не радује. Просто иду дани и то је то", рекла је Мира Бањац и открила да су јој син и пријатељи приредили изненађење.

"Рођендан ми је, па ме воде на ручак", нагласила је она.

Иако корача ка стотом рођендану, Мира Бањац, није одустала од глуме. Марљиво ради, па осим што ће гледаоци РТС-а имати прилике да је виде у серији "Адвокадо", она ради на још неколико пројеката.

Њена реченица "моје боре раде за мене" и данас јој измами осмех на лице.

"И раде. Још како. А радим и ја за њих, није да не радим. Ево већ деведесет и кусур година... Што се смејете, тако је. Рекох вам, искреност је важна, поштен однос према себи и другима. Наравно, и према свему што радиш. А онда ће, не само боре, него све што се може сматрати оваквим или онаквим минусом, радити за вас", рекла је Мира Бањац.

(Блиц)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas