Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СРПСКИ ПРИЧА И У ХОЛИВУДУ: Позната глумица пореклом из Југославије, поносна је на своје корене (ФОТО)

Стана Катић пореклом је из наше земље, а у Холивуду је изградила успешну глумачку каријеру

1677581202_profimedia-0545391608-Stana-Katic.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Холивудска звезда српског порекла Стана Катић, која је рођена у Хамилтону у Канади 26. априла 1978. године, веома је познато име у Холивуду.
Популарна Кејт Бекет из серије "Касл" студирала је најпре на Универзитету у Торонту, а затим у Гудмановој школи драме у Чикагу, а онда и у глумачкој школи "Беверли Хилс плејхаус". Током свог глумачког школовања, Стана је постигла врхунске резултате, и сву си били одушевљени њеним талентом за глуму. Стана је полиглота, и говори чак четири језика- енглески, српски, италијански и француски језик.


Поред поменуте хит серије, играла је и у "Ургентном центру", "Херојима", "Прљавој значки". Глумица се 2015. удала за Криса Бркљача, који је одрастао у Аустралији, а који је пореклом из Лике, а крајем 2021. године постали су родитељи. Венчање је организовано у Далмацији.

Стана је звезда у Холивуду, а с времена на време посети наш регион и свима јасно покаже колико јој прија боравак на овим просторима. Глумица у у Београду има рођаке, као и чланове уже породице. У Београду живи Станин брат Марко, и управо због тога она веома често долази у Београд и посећује га. Поред Марка, она има још три брата и једну сестру. Изузетно воли српску кухињу и српске специјалитете, а често истиче како је ајвар њено омиљено јело.

Она је неколико пута посетила нашу земљу пре пандемије. Последњи пут је виђена 2018. године на концерту Филхармоније у српској престоници, а потом и 2019. у Дрвенграду као председница жирија фестивала „Кустендорф“.

Пре десет година, у једној емисије је гостовала и Стана, па је том приликом говорила о Југославији, али и учила водитеља српски језик, међутим, највиралнији видео је био онај на ком је учила Американце српским псовкама.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas