Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта значи БЕКУТА у уметничком имену певачице? Нећете ни претпоставити шта представља ова необична реч

Ана Бекута је имала веома необичан избор уметничког имена

1660656441_ana_bekuta_zorana_simeunovic_28032022_0017.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачицино право име је Нада Полић, па се због тога многи питају због чега се одлучила на уметничко име Ана Бекута и шта оно значи, као и ко јој је предложио да своју каријеру гради користећи управо овај псеудоним.

– У једном тренутку заситила сам се посла у кафани, и правили смо план да нађемо композитора Предрага Вуковића Вукаса. Он је тада имао диван албум за Наду Топчагић “Зовем те зовем”. Он је мени променио име у Ана јер је било много успешних Нада – Топчагић, Обрић, Кнежевић, Мамула…

– У ствари, мом имену је кумовала покојна Лидија Хабић која је била уредник у ПГП, она је рекла да презиме треба да узмем Бекута, што је мали закривљени нож – рекла је Ана у емисији „Печат у времену“.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Данас је једна од најомиљенијих домаћих глумица (ФОТО)

Она је рођена у Прибоју у великој породици, али је успела да искористи свој таленат и постане једна од најпознатијих певачица на естради. Након тога се бринула о својој породици, а они су били поносни на њу.

– Знам да су моји поносни, тата ми је то говорио док је био жив. Надам се да сам испунила његове жеље, колико је било у мојој моћи, трудила сам се да им приуштим све што су желели – казала је Бекута.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas