Oglas
· · Komentari: 0

Šta znači BEKUTA u umetničkom imenu pevačice? Nećete ni pretpostaviti šta predstavlja ova neobična reč

Ana Bekuta je imala veoma neobičan izbor umetničkog imena

1660656441_ana_bekuta_zorana_simeunovic_28032022_0017.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačicino pravo ime je Nada Polić, pa se zbog toga mnogi pitaju zbog čega se odlučila na umetničko ime Ana Bekuta i šta ono znači, kao i ko joj je predložio da svoju karijeru gradi koristeći upravo ovaj pseudonim.

– U jednom trenutku zasitila sam se posla u kafani, i pravili smo plan da nađemo kompozitora Predraga Vukovića Vukasa. On je tada imao divan album za Nadu Topčagić “Zovem te zovem”. On je meni promenio ime u Ana jer je bilo mnogo uspešnih Nada – Topčagić, Obrić, Knežević, Mamula…

– U stvari, mom imenu je kumovala pokojna Lidija Habić koja je bila urednik u PGP, ona je rekla da prezime treba da uzmem Bekuta, što je mali zakrivljeni nož – rekla je Ana u emisiji „Pečat u vremenu“.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Danas je jedna od najomiljenijih domaćih glumica (FOTO)

Ona je rođena u Priboju u velikoj porodici, ali je uspela da iskoristi svoj talenat i postane jedna od najpoznatijih pevačica na estradi. Nakon toga se brinula o svojoj porodici, a oni su bili ponosni na nju.

– Znam da su moji ponosni, tata mi je to govorio dok je bio živ. Nadam se da sam ispunila njegove želje, koliko je bilo u mojoj moći, trudila sam se da im priuštim sve što su želeli – kazala je Bekuta.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas