Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТИГЛИ У 'ВЕЛИКУ ЈАБУКУ': Принц Хари и Меган Маркл у Њујорку, на додели награда за борбу против РАСИЗМА (ФОТО)

Добили награду, у јеку још једног скандала краљевске породице везаног за расизам

1670409387_profimedia-0742865514-Mgean-i-Hari-naslovn-abolja.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Од премијере новог експлозивног документарца 'Хари и Меган', дели нас пар дана. Занимљиви трејлери, приказали су до сада невиђене фотографије пара из личне архиве, као и пар изјава које су заголицале пажњу јавности.
Поред свог заузетог распореда, стигли су на време да преузму награду, за труд у њиховој борби против расизма.
Пар је деловао веома расположено, а Меган нуије скидала осмех са лица док су стизали на 'Хопе Гала' догађај, одржан синоћ у Њујорку.

Прочитајте још: НА ЗЕЛЕНОМ ТЕПИХУ У ЗЕЛЕНОЈ ХАЉИНИ: Кејт Мидлтон ЗАСЕНИЛА Америку својим модерним изгледом (ФОТО/ВИДЕО)

Меган је изгледала прелепо у белој хаљини која је откривала рамена, са великим шлицем напред. Косу је загладила у елегантну пунђу, а од накита је носила само минималистичке минђуше и прстен. На ногама је понела црне салонке. Шминка у земљаним тоновима, уз светло наранџасти кармин допринела је свежем изгледу.

Током овог догађаја, основаног од стране Фондације за људска права, Роберта Ф. Кенедија, Сасексови су примили награду за 'анти- расизам'. Према официјалном сајту организације, наводи се да су овогодишњи лауреати показали да су приоритети ''једнакост, инклузивност, и одрживост на радном месту као и у свету''.

Прочитајте још: САСЕКСОВИ ПРОТИВ ВЕЛСОВИХ: Трејлер за нов документарац принца Харија и Меган Маркл појавио се баш у ОВОМ ТРЕНУТКУ! (ФОТО)

Ова награда долази у светлу још једног краљевског скандала. Наиме, дугогодишња ''дама у чекању'' покојне краљице Елизабете, након својих расистичких коментара повукла се са дужности. Лејди Сузан Хаси (83), кума принца Вилијама, током недавног догађаја који је постао виралан, једну жену тамније пути рођене у Лондону, непрестано пита- одакле долази, као и које је њено право порекло. Званичници краљевске породице, јавно су осудили овакво понашање, те се лејди истог трена повукла са своје функције, коју је обављала више деценија, а за коју иначе није била плаћена, већ је била блиски пријатељ краљице, и службом јој указивала оданост.

Фото: Профимедиа

Ово није једини случај где се раситстичке изјаве доводе у везу са члановима краљевске породице. О томе је Меган говорила и током свог интервјуа са Опром, као и у најави њиховог новог документарца, који ће сасвим сигурно изазвати буру.

По свему судећи, неће доћи до сусрета са принцом Вилијамом и принцезом Кејт, који су тренутно у званичној посети Америци.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas