· · Komentari: 0

SASEKSOVI PROTIV VELSOVIH: Trejler za nov dokumentarac princa Harija i Megan Markl pojavio se baš u OVOM TRENUTKU! (FOTO)

Nikada viđene fotografije iz privatnog života Harija i Megan

1670062226_profimedia-0720018047-Hari-i-Mgena.jpg
Photo: Profimedia

Internetom se kao eksplozija, proširio trejler za dokumentarni film 'Hari i Megan'. Trejler se sastoji od niza crno-belih fotografija princa Harija i Megan Markl, iz njihove privatne kolekcije, uključujući i nekoliko, na kojim se vidi kako Megan plače.
U kratkom videu, par 'golica maštu' gledaocima svojim izjavama, poput Harijeve:
-Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Morao sam učiniti sve što sam mogao da bih zaštitio svoju porodicu.

Trejler se zatim fokusira na Megan, koja kaže:

- Kada su ulozi ovako veliki, zar nema više smisla čuti našu priču od nas?

Bračni par je za dokumentarac koji će uskoro ugledati svetlost dana, navodono dobio tričavih 100 miliona dolara!

Pročitajte još: NA ZELENOM TEPIHU U ZELENOJ HALJINI: Kejt Midlton ZASENILA Ameriku svojim modernim izgledom (FOTO/VIDEO)

Kraljevska porodica se zbog izlaska filma, priprema za novi udar negativnog publiciteta. Za to vreme, princ Vilijam i princeza Kejt Midlton izgledaju potpuno nezabrinuto, dok uživaju u svojoj poseti Americi. Par blista, dok se nasmešen pojavljuje na košarkaškoj utakmici u Bostonu, baš u trenutku objavljivanja trejlera.

Foto: Profimedia

Nakon što su potpisali ugovor za snimanje svog dokumentarca, Hari i Megan su pustili kamere u luksuznu vilu u Montecitu, Kaliforniji. Nejasno je koliko je tačno detalja iz svog privatnog života par bio spreman da podeli, ali je poznato da su nakon kraljičine smrti hteli promeniti par stvari. Naime, nakon njene smrti hteli su da naprave  izmene o onome što su rekli o kralju Čarlsu, Kamili, kao i princu i princezi od Velsa.

Pročitajte još: Kejt Midlton na košarkaškoj utakmici: Ponela najpopularniji materijal za hladne dane i oduševila sedeći u prvom redu (FOTO)

Megan se, navodno distancirala od dokumentarca, i rekla da je sve u rukama rediteljke Liz Garbus:

- Lepo je što smo mogli nekome poveriti našu priču- iskusnoj rediteljki čijem se radu dugo divim, čak i ako to znači da možda nije onakva kakvu bismo mi ispričali. Ali to nije razlog zašto je pričamo. Svoju priču poveravamo nekom drugom, a to znači da će ona proći kroz njihov objektiv- rekla je Markl u jednom intervjuu, povodom filma. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.