Oglas
· · Komentari: 0

STIGLI U 'VELIKU JABUKU': Princ Hari i Megan Markl u NJujorku, na dodeli nagrada za borbu protiv RASIZMA (FOTO)

Dobili nagradu, u jeku još jednog skandala kraljevske porodice vezanog za rasizam

1670409387_profimedia-0742865514-Mgean-i-Hari-naslovn-abolja.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Od premijere novog eksplozivnog dokumentarca 'Hari i Megan', deli nas par dana. Zanimljivi trejleri, prikazali su do sada neviđene fotografije para iz lične arhive, kao i par izjava koje su zagolicale pažnju javnosti.
Pored svog zauzetog rasporeda, stigli su na vreme da preuzmu nagradu, za trud u njihovoj borbi protiv rasizma.
Par je delovao veoma raspoloženo, a Megan nuije skidala osmeh sa lica dok su stizali na 'Hope Gala' događaj, održan sinoć u NJujorku.

Pročitajte još: NA ZELENOM TEPIHU U ZELENOJ HALJINI: Kejt Midlton ZASENILA Ameriku svojim modernim izgledom (FOTO/VIDEO)

Megan je izgledala prelepo u beloj haljini koja je otkrivala ramena, sa velikim šlicem napred. Kosu je zagladila u elegantnu punđu, a od nakita je nosila samo minimalističke minđuše i prsten. Na nogama je ponela crne salonke. Šminka u zemljanim tonovima, uz svetlo narandžasti karmin doprinela je svežem izgledu.

Tokom ovog događaja, osnovanog od strane Fondacije za ljudska prava, Roberta F. Kenedija, Saseksovi su primili nagradu za 'anti- rasizam'. Prema oficijalnom sajtu organizacije, navodi se da su ovogodišnji laureati pokazali da su prioriteti ''jednakost, inkluzivnost, i održivost na radnom mestu kao i u svetu''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan & Harry (@the_tig_mm)

Pročitajte još: SASEKSOVI PROTIV VELSOVIH: Trejler za nov dokumentarac princa Harija i Megan Markl pojavio se baš u OVOM TRENUTKU! (FOTO)

Ova nagrada dolazi u svetlu još jednog kraljevskog skandala. Naime, dugogodišnja ''dama u čekanju'' pokojne kraljice Elizabete, nakon svojih rasističkih komentara povukla se sa dužnosti. Lejdi Suzan Hasi (83), kuma princa Vilijama, tokom nedavnog događaja koji je postao viralan, jednu ženu tamnije puti rođene u Londonu, neprestano pita- odakle dolazi, kao i koje je njeno pravo poreklo. Zvaničnici kraljevske porodice, javno su osudili ovakvo ponašanje, te se lejdi istog trena povukla sa svoje funkcije, koju je obavljala više decenija, a za koju inače nije bila plaćena, već je bila bliski prijatelj kraljice, i službom joj ukazivala odanost.

Foto: Profimedia

Ovo nije jedini slučaj gde se rasitstičke izjave dovode u vezu sa članovima kraljevske porodice. O tome je Megan govorila i tokom svog intervjua sa Oprom, kao i u najavi njihovog novog dokumentarca, koji će sasvim sigurno izazvati buru.

Po svemu sudeći, neće doći do susreta sa princom Vilijamom i princezom Kejt, koji su trenutno u zvaničnoj poseti Americi.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas