· · Коментари: 0

"Ствар је у глави": Сека Алексић проговорила о помирењу са Јеленом Карлеушом

Ставиле тачку на сукоб

1669133620_seka-karelusa.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/карлеусастар/Атаимагес

Сека Алекисић и Јелена Карлеуша након дугог временског периода, коначно су ставиле тачку на сукобу и у последње време можемо да приметимо да једна за другу имају само речи хвале.

Прочитајте још: Милица Павловић открила шта ради док гледа утакмицу, а ОВОМ фудбалеру је послала поруку пред Светско првенство

Јелена Карлеуша, недавно се нашла на једном догађају где је певала Сека Алексић. Тада је на изненађење свих присутних медија, похвалила певачицин изглед, али и лепоту. Сека је сада, за Курир телевизију, открила да је захвална на Јеленином коментару, а потом и навела да су њих две показале да може да се буде "дама".

- Драго ми је и хвала Јелени што има такво мишљење. Нарочито ми је драго јер све оно што је некада било је далеко иза нас. Она и ја смо показале да и те како може да се буде дама и да може некоме да се каже опрости и извини, само је ствар у глави. Мени је небитно шта ће ко да каже јер све оно што сам ја њој лоше рекла, па и она мени, оставила иза себе и наставила даље - рекла је певачица за Курир ТВ.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.