Oglas
· · Komentari: 0

"Stvar je u glavi": Seka Aleksić progovorila o pomirenju sa Jelenom Karleušom

Stavile tačku na sukob

1669133620_seka-karelusa.jpg
Foto: Instagram prinscreen/karleusastar/Ataimages
Oglas

Seka Alekisić i Jelena Karleuša nakon dugog vremenskog perioda, konačno su stavile tačku na sukobu i u poslednje vreme možemo da primetimo da jedna za drugu imaju samo reči hvale.

Pročitajte još: Milica Pavlović otkrila šta radi dok gleda utakmicu, a OVOM fudbaleru je poslala poruku pred Svetsko prvenstvo

Jelena Karleuša, nedavno se našla na jednom događaju gde je pevala Seka Aleksić. Tada je na iznenađenje svih prisutnih medija, pohvalila pevačicin izgled, ali i lepotu. Seka je sada, za Kurir televiziju, otkrila da je zahvalna na Jeleninom komentaru, a potom i navela da su njih dve pokazale da može da se bude "dama".

 
 
 
 
 
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

- Drago mi je i hvala Jeleni što ima takvo mišljenje. Naročito mi je drago jer sve ono što je nekada bilo je daleko iza nas. Ona i ja smo pokazale da i te kako može da se bude dama i da može nekome da se kaže oprosti i izvini, samo je stvar u glavi. Meni je nebitno šta će ko da kaže jer sve ono što sam ja njoj loše rekla, pa i ona meni, ostavila iza sebe i nastavila dalje - rekla je pevačica za Kurir TV.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas