Oglas
· · Komentari: 0

Milica Pavlović otkrila šta radi dok gleda utakmicu, a OVOM fudbaleru je poslala poruku pred Svetsko prvenstvo

Milica je otkrila da li se i lično poznaje s fudbalerima koji igraju za našu reprezentaciju, kao i s kim se privatno čula

1669129643_milica-pavlovic.jpg
Foto: Instagram prinscreen/senoritamilica
Oglas

Pevačica Milica Pavlović otputovala je u Dubai gde će u sredu, 23. novembra održati mini koncert i biti podrška našoj fudbalskoj reprezentaciji.

Pročitajte još: EVROVIZIJA više neće biti ista: Ovo su velike promene u glasanju

S obzirom na to da je kapacitet u Kataru bio mali da primi sve ljubitelje fudbala veliki broj naših navijača će biti smešten u Dubaiju, gde je organizovana fan zona u okviru koje će im predah između fudbalskih utakmica ulepšati domaće zvezde.

– Najiskrenije željna sam sunca, a pogotovu kad je ovde ovako loše vreme. Toliko sam puna neke pozitivne energije i jedva čekam da gledam prvo utakamicu 24. novemebra, a i svakako ono zbog čega i idemo da napravimo jednu fenomelanu uvertiru, razveselimo naš narod. Negde smo navikli, takva smo nacija da uz pesmu i igru sve lakše podnesemo i bude nam bolje u životu – kaže Milica za medije.

Strastveni je navijač, a kako kaže, kada prati utakmice zna i da popije, ali i da opsuje.

– Znam pomalo da psujem, pijem, lakše podnosim kada pijem. Pa bolje to, nego tablete (smeh). Pratim na društvenim mrežama šta sve pišu dok traje utakmica. Znam i kad se iznerviram da odem, i da me nema po 5, 6 minuta da se izduvam. Volim kada reprezentacija igra, ovako nikad u životu nisam gledala neku utakmicu, niti imam neku stranu kada su Zvezda ili Partizan u pitanju. Uvek navijam za reprezentaciju – naglašava Milica.

Milica je otkrila da li se i lično poznaje s fudbalerima koji igraju za našu reprezentaciju, kao i s kim se privatno čula.

Pročitajte još: "Prošla sam kao BOSA po trnju": Goca Tržan otvorila dušu - "Imala sam utisak da mi na čelu piše OLOŠ"

– Malo pre sam poslala poruku Saši Lukiću i poželela mu rezultate i na ličnom nivou, a zatim i celoj reprezentaciji. S druge strane neko ko mi je najbitniji tamo je suprug moje drugarice Ike, a koji je u sklopu Saveza. Njemu šaljem lepu energiju i s njim sam najviše u kontaktu – otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas