Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Суђење Џони Депа и даље ШОКИРА! Откривено да је његова бивша партнерка против које се суди приложила ЛАЖАН ДОКАЗ НА СУДУ! (ВИДЕО)

Амбер Херд ухваћена у лажи након што ју је бренд шминке разоткрио на суђењу, те је бренд у петак то објавио на ТикТоку разоткривајући очиту лаж Амбер Хеард

1650956067_dz.jpg
Фото: Yоутубе Принтскрин/Е! Неwс
Oglas

Амбер Херд је на суђењу приложила конкретну палету шминке коју је како наводи стално носила са собом и користила док је била са Депом, како би прикривала своје модрице од његовог пребијања.

Прочитајте још: "Исекла ми је ПРСТ и терала да тетовирам ЊЕНО ИМЕ": Почело СВЕДОЧЕЊЕ Џони Депа у случају против бивше жене

Међутим, оно што је занимљиво је да та палета од тог бренда није постојала у то време, већ је настала тек 2017, много касније него што су се дешавали инциденти и док су били у вези. Бренд се одмах огласио поводом ове гнусне лажи. 


Чини се да је Амбер Херд ухваћена у лажи након што је њена адвокатица Елејн Бредехофт тврдила да је глумица користила препарат за шминкање тачно одређеног бренда да прикрије своје модрице које јој је наводно задао Џони Деп. Једини проблем са тврдњом је што је палета тог бренда лансирана тек 2017. године, како је објаснио и сам бренд објавио, видевиши овај детаљ са суђења. Ова компанија је у петак објавила ТикТок видео у којем објашњава да комплет шминке који је показала Хердова адвокатица не би био доступан у продаји пре 2017. године, наглашавајући да би се наводна злоупотреба догодила било када од 2012. до 2016. године.

Иако Хердова адвокатица није посебно именовала бренд речима, она је подигла комплет шминке на суду и рекла да је Хердова носила баш тај производ сваки дан како би сакрила своје модрице. Ово би могло да баци сенку на цео случај јер је питање о лагању о злоостављању.

Суђење се наставља у Вирџинији, док Деп покушава да докаже да је њен текст из Вашингтон поста из 2018. који је написала Херд -- у којем га је оптужила за породично злостављање -- клевета. Деп је од почетка негирао њене наводе и тражи одштету од најмање 50 милиона долара плус казну од најмање 350.000 долара, заједно са судским трошковима и адвокатским хонорарима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas