Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СКАНДАЛ

Супруг Иване Селаков због свађе са Ацом Лукасом завршио у болници

Раскид сарадње између Иване Селаков и Аце Лукаса, о чему брује медији данима, оставио је огромне последице на певачицу, како финансијске тако и здравствене

1630650153_lukas.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Она је, због настале ситуације доживела велики стрес, али горе је прошао њен супруг и менаџер Предраг Мирковић, којем је позлило и завршио је на инфузији!

Прочитајте још: Иван Босиљчић проговорио о браку са Јеленом Томашевић: "Нико не зна шта се крије иза мојих одлазака од куће"

Кад су схватили да морају да плате Ацином продуценту Саши Мирковићу 21.000 евра, како он сам тврди, Мирковић се толико изнервирао да је његов организам доживео тотални колапс, па је морао да потражи помоћ лекара. 

Ивана Селаков у страху за супругово здравље

Ивана се много уплашила за здравствено стање супругу, због чега га је одмах одвела на преглед. Доктори су установили да је код Пеђе проблем направио стрес и нервоза, па су му одмах дали дуплу дозу коктела витамина кроз инфузије. Након тога је пуштен на кућно лечење и саветовано му је да обавезно мора да мирује наредних дана и да избегава напете ситуације.

Али, по свему судећи, то није могуће. Како је Лукас рекао, он и Ивана су прекинули сваки контакт и више неће сарађивати. 

- Ја сам јој био од помоћи као велика звезда, она је била само мој пратећи вокал. То је све функционисало. Сад прича да је она све финансирала, а да ме је питала да и ја у томе учествујем, ја бих то одбио, јер мени ни за к**ац у животу није потребна Ивана Селаков. Тако да је то до сада функционисало на обострану корист - рекао је Аца.

Ивана се јуче није јављала на позиве, а дан пре је рекла да више неће давати изјаве о прекиду сарадње с Лукасом јер не жели да буде тема естрадних скандала. Подсетимо, фрка је настала у уторак, када је Селаков објавила да с Јутјуба повлачи спот за четврту дуетску песму са Ацом, под називом "Свадба", јер је наводно преварена. Тад се огласио Мирковић и објаснио у чему је проблем.

Прочитајте још: Након сазнања да је Цеца Ражнатовић нови члан жирија ЗВЕЗДЕ ГРАНДА, огласила се Јелена Карлеуша (ФОТО)

- Ми смо неколико дуета с бившим бек вокалом урадили, то је увек било на обострано задовољство, а у ствари услуга да нешто направи од себе. Била је договорена финансијска накнада, која није извршена од њеног тима, па смо спот зауставили - навео је он.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas