Oglas
· · Komentari: 0
SKANDAL

Suprug Ivane Selakov zbog svađe sa Acom Lukasom završio u bolnici

Raskid saradnje između Ivane Selakov i Ace Lukasa, o čemu bruje mediji danima, ostavio je ogromne posledice na pevačicu, kako finansijske tako i zdravstvene

1630650153_lukas.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Ona je, zbog nastale situacije doživela veliki stres, ali gore je prošao njen suprug i menadžer Predrag Mirković, kojem je pozlilo i završio je na infuziji!

Pročitajte još: Ivan Bosiljčić progovorio o braku sa Jelenom Tomašević: "Niko ne zna šta se krije iza mojih odlazaka od kuće"

Kad su shvatili da moraju da plate Acinom producentu Saši Mirkoviću 21.000 evra, kako on sam tvrdi, Mirković se toliko iznervirao da je njegov organizam doživeo totalni kolaps, pa je morao da potraži pomoć lekara. 

Ivana Selakov u strahu za suprugovo zdravlje

Ivana se mnogo uplašila za zdravstveno stanje suprugu, zbog čega ga je odmah odvela na pregled. Doktori su ustanovili da je kod Peđe problem napravio stres i nervoza, pa su mu odmah dali duplu dozu koktela vitamina kroz infuzije. Nakon toga je pušten na kućno lečenje i savetovano mu je da obavezno mora da miruje narednih dana i da izbegava napete situacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

Ali, po svemu sudeći, to nije moguće. Kako je Lukas rekao, on i Ivana su prekinuli svaki kontakt i više neće sarađivati. 

- Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za k**ac u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist - rekao je Aca.

Ivana se juče nije javljala na pozive, a dan pre je rekla da više neće davati izjave o prekidu saradnje s Lukasom jer ne želi da bude tema estradnih skandala. Podsetimo, frka je nastala u utorak, kada je Selakov objavila da s Jutjuba povlači spot za četvrtu duetsku pesmu sa Acom, pod nazivom "Svadba", jer je navodno prevarena. Tad se oglasio Mirković i objasnio u čemu je problem.

Pročitajte još: Nakon saznanja da je Ceca Ražnatović novi član žirija ZVEZDE GRANDA, oglasila se Jelena Karleuša (FOTO)

- Mi smo nekoliko dueta s bivšim bek vokalom uradili, to je uvek bilo na obostrano zadovoljstvo, a u stvari usluga da nešto napravi od sebe. Bila je dogovorena finansijska naknada, koja nije izvršena od njenog tima, pa smo spot zaustavili - naveo je on.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas