Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Ivan Bosiljčić progovorio o braku sa Jelenom Tomašević: "Niko ne zna šta se krije iza mojih odlazaka od kuće"

Glumac progovorio o njegovom i Jeleninom odnosu

1630589561_ivan-bosiljcic.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić pre 10 godina zakleli su se na večnu ljubav u gradskoj crkvi u Gornjem Milanovcu, a do dan danas važe za jedan od najskladnijih bračnih partnera na domaćoj javnoj sceni.

Pročitajte još: Glumica Anja Alač se porodila: Vesna Čipčić postala baka!

Poverenje i razumevanje je ključ njihovog odnosa, a kruna ljubavi je devetogodišnja ćerka Nina, koja je centar sveta ovog popularnog para.

"Najzdravije je fokusirati se na dom i porodicu"

- Svaki brak je kosmos za sebe i ne bih se usudila da dajem nikakve savete i da generalizujem na temu pravila o srećnom životu. Znam samo da je najzdravije fokusirati se na svoj dom i na svoju porodicu i ni sa kim se ne upoređivati - rekla je ranije Jelena Tomašević, dok je njen suprug sličnog razmišljnja:

Na pitanje šta onda bračnu zajednicu drži čvrstim, Ivan je tada rekao:

- Konkretno za nas je to što smo mi često, mnogo zajedno. Iako vidite da sam ja na snimanju u Rusiji, znajte da se iza toga krije čvrst plan da smo mi zajedno tamo, pa ćemo vam kasnije to reći. Ili da češće dolazim ovde nego što mediji to znaju. Taj naš ritam da budemo zajedno, da smo što više zajedno, možda nas to čini čvršćim. Verujem da razdvojenost stvarno može da bude ukoliko je neumerena opasna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas