Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
брак

Сузана Манчић искрено О КРАЈУ БРАКА: "Он је један део мог живота који нити могу нити желим да избришем"

Водитељка Сузана Манчић дуги низ година ужива у срећном ис кладном браку са Симеоном Оцомокосом.

1643887025_bdc2f9aff312f953653bc7b620923c4e81ee455f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Поменути пар своју љубав одржавају на релацији Београд - Атина, но пре него што је своје срце поклонила Симеону, Сузана је имала још један брак и то са некадашњим чланом групе седморица младих, Небојшом Кунићем.

Прочитајте још: КАКО ДА ЖЕНА НАПРЕДУЈЕ У КАРИЈЕРИ: Ово је најбоље место за рад, а сваки проблем се решава уз "виртуелну кафу"

Од оца својих ћерки Сузана се растала, а сада је по први пут проговорила о детаљима односа, који су довели до краха љубави.

Развод Сузане Манчић, према њеним речима уследио је када су односи између ње и Небојше захладнели.

Прочитајте још: Како је ЦЕЦА говорила само неколико недеља ПРЕ РАСКИДА са Богданом: "Тешко да мене нешто сада може да мења"

- Муж и ја смо, једноставно, престали да разговарамо - истакла је Сузана током гостовања у емисији "Јутро" на ТВ Прва и дола:

- Између нас је завладала тишина и почела да се развија дистанца.

Развод Сузане Манчић и Небојше Кунића 1997. године ипак није био крај њиховог односа. Сузана не крије да са бившим супругом због својих ћерки и данас има добар однос.

- Чујем се с бившим супругом Небојшом без обзира на то што смо се одавно растали. Никада се нисмо свађали, наш развод је протекао у миру и мислим да тако и треба да буде. Ћерке Наталија и Теодора се редовно чују с оцем, ниједног тренутка нисам утицала на то да на било који начин нарушим њихов однос. Не помињем га често у јавности јер он има свој живот. Он је један део мог живота који нити могу нити желим да избришем - искрена је била она.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas