Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Kako je CECA govorila samo nekoliko nedelja PRE RASKIDA sa Bogdanom: "Teško da mene nešto sada može da menja"

Vest da su pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović raskinuli iznenadila je javnost, a kako su oni jednoglasno rekli, razlog je gašenje emocija, ali su se razišli u miru i zauvek će ostati prijatelji.

1643880776_6777ec46d7f91a4507bef002138b625b306ffd34.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Samo nekoliko nedelja pre vesti o raskidu Ceca je komentarisala javno svoju vezu. Iz njenih reči niko nije mogao da nasluti da će doći do razlaza.

Pročitajte još: KAKO DA ŽENA NAPREDUJE U KARIJERI: Ovo je najbolje mesto za rad, a svaki problem se rešava uz "virtuelnu kafu"

- Teško da mene nešto sada može da menja, jer sam formirana ličnost, pa tako i on. Naša veza se bazira na ljubavi, poverenju i kompromisu, jer bez kompromisa se ne može, ne postoji jednosmerna ulica. Zrela sam, stabilna osoba, on je takođe takav čovek i nama nije teško da funkcionišemo. On odlično zna sa kim je u vezi, takođe ja znam šta on voli, šta mu prija i jako mi je lepo. Mirna sam, srećna i zadovoljna, a taj mir nema cenu- rekla je tada za "Pink", pa otkrila zašto ne želi da ponovo staje na "ludi kamen".

Pročitajte još: SEKA ALEKSIĆ iznela mišljenje o JELENI KARLEUŠI: "Red je da odgovorim..."

- Ne moram da jurim ništa. Ostvarena sam kao majka, što je najbitnije u mom životu, i taj papir mi ne znači ništa da bi jedan odnos funkcionisao. On takođe iza sebe ima brak i dete, niti on juri neke stvari, da sada formira porodicu pa da očekuje decu, tako ni ja... Nama samo prija da smo mi zajedno, da što više vremena provedemo zajedno, da ulepšamo jedno drugom život, svakodnevnicu, a taj papir apsolutno mi neće nadograditi odnos, niti doneti nešto lepše, novije - rekla je tom prilikom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas