Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сузе Меган Маркл изазвале бес код БРИТАНАЦА: ПЕТ ствари које јој највише замерају након смрти краљице Елизабете

Наводно је већина Британаца сматра великим лицемером

1663233698_megan-markl-1.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У Вестимстерској опатији у Лондону синоћ су присуствовали сви чланови краљевске породице служби у част краљице Елизабете ИИ. Међутим, највећу пажњу привукла је управо Меган Маркл, а ни овај протокл није могао да прође, изгледа, без опречних коментара. Наиме, због поступка Харијеве супруге многи сматају да је само потврдила своје лицемерство.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон и Меган Маркл одале почаст краљици Елизабети: Принцеза понела детаљ који је носила и сама краљица, а војвоткиња овим потезом показала поштовање (ФОТО)

Меган највише жали за краљицом?

После кратке службе, чланови двора су исказали поштовање према краљици Елизабети ИИ у Вестминстер холу. А Меган Маркл је виђена како се дубоко клања пред краљичиним ковчегом са великим уздахом. Касније није могла ни да сакрије сузе. И док је тим гестом једне ганула, у другима је пробудила велики бес, због безосећајних потеза према краљици у претходних неколико година.

Тачно је да Мегзит који су изазвали америчка глумица и британски принц био тежак ударац за Елизабету ИИ, али не треба пренебегнути чињеницу да су Меган и Хари покушавали да "заштите" краљицу од својих нимало безазлених опужби упућених на рачун двора.

Одала почаст краљици и накитом

Меган Маркл је покушала попут Кејт Мидлтон да ода почаст краљици, носећи минђуше које је добила на поклон од ње. Тај потез је наишао на бројне осуде на друштвеним мрежама, јер је опште познато да је са британском владарком имала веома компликован однос.

Само неки од комената су:

- Фуј, лицемерно.

- Волим како јој је скроз океј да се појави на жалости због промоције, након што је више него једном одбила краљичин позив да остане у Балморалу.

- За овај детаљ (минђуше) нико не би ни знао да се она није постарала да сви знамо - само су неки од коментара у којима осуђују војвоткињу.

Фото: Профимедиа

Појављивање на балкону Бакингемске палате било је ограничено на „радне чланове краљевске породице", што је значило искључивање принца Харија и Меган, као и принца Ендруа.

Било је очекивања да ће се у једном моменту састати са краљицом, али подразумева се да се такви сусрети сматрају приватним и сви детаљи су остали на нивоу спекулација.

Одрекла се дужности, али не и титуле

Уз Харијево име још увек стоји титула Хис Роyал Хигхнесс (Његово краљевско височанство), као и војвода од Сасекса, док се Меган одрекла својих титула, те уз име мајке стоји само Рејчел Маркл, њено право име, што се може видети по родном листу Лилибет "Лили" Дајана Моунтбатен-Виндсор.

"Скроман" луксуз

После шокантних изјава Меган и Хари током интервјуа са Опром Винфри у свету се подигла огромна прашина око краљевске породице. Наиме, принцеза од Сасекса је посебно подвукла да жели аутентичан и скроман живот. Али, своју контрадикторност је показала на делу. Док је причала о нормалној свакодневици на њој је само накит вредео неколико хиљада долара, а водитељку је прошетала по вили у Калифорнији која кошта преко 15 милиона долара.

Прочитајте још: Док је Камила била Чарлсова љубавница, сестра од краља је имала АФЕРУ са КАМИЛИНИМ мужем

Њено парадоксално понашање није реткост, па је тако и у обиласку школе са малишанима који су ометени у развоју имала на себи аутфит за који је издвојила преко 7. 000 долара. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas