Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
несвакидашње

Сва обливена крвљу: Сара Јо поделила шокантне фотографије (ФОТО)

Певачица је забринула све фотографијама

1650286461_saranaslovjo.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/сарајооффициал
Oglas

На овогодишњој "Песми за Евровизију" певачица Сара Јо представила се са нумером "Мушкарчина" која је врло брзо постала хит. Сарина песма била је једна од водећих фаворита, а она је наставила вредно да ради на својој каријери.

Сара је изузетно предана послу, па се већ вратила снимању нових песама и спотова. Пратиоце је веома забринула објавом: наиме, Сара Јо је на поменутим фотографијама обливена цела крвљу, од главе до пете!

Фото: Инстаграм/принтскрин/сарајооффициал

Крв је била на све стране, па су се многи забринули да ли је лепа певачица добро.

Прочитајте још: Да ли бисте их препознали: Испливала слика Зорице Брунцлик и Кемиша од пре 35 ГОДИНА, о певачициној фризури сви причају (ФОТО)

Фото: Инстаграм/принтскрин/сарајооффициал

Након шока и прегршт питања шта се десило, Сара је отклонила све бриге, обавестивши да је заправо реч о снимању спота за песму "Дивља". И овог пута, одлучила је да помери границе и направи нешто револуционарно.

Прочитајте још: Бранка Петрић открила непознате детаље из брака са супругом: "Говорила сам Бекиму да га волим као брата"

Она је одлучила да подели са својим обожаватељима делић са снимања спота за нову нумеру, а по свему судећи Сара је уложила велики труд.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas