Oglas
· · Komentari: 0
nesvakidašnje

Sva oblivena krvlju: Sara Jo podelila šokantne fotografije (FOTO)

Pevačica je zabrinula sve fotografijama

1650286461_saranaslovjo.png
Foto: Instagram/printskrin/sarajoofficial
Oglas

Na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju" pevačica Sara Jo predstavila se sa numerom "Muškarčina" koja je vrlo brzo postala hit. Sarina pesma bila je jedna od vodećih favorita, a ona je nastavila vredno da radi na svojoj karijeri.

Sara je izuzetno predana poslu, pa se već vratila snimanju novih pesama i spotova. Pratioce je veoma zabrinula objavom: naime, Sara Jo je na pomenutim fotografijama oblivena cela krvlju, od glave do pete!

Foto: Instagram/printskrin/sarajoofficial

Krv je bila na sve strane, pa su se mnogi zabrinuli da li je lepa pevačica dobro.

Pročitajte još: Da li biste ih prepoznali: Isplivala slika Zorice Brunclik i Kemiša od pre 35 GODINA, o pevačicinoj frizuri svi pričaju (FOTO)

Foto: Instagram/printskrin/sarajoofficial

Nakon šoka i pregršt pitanja šta se desilo, Sara je otklonila sve brige, obavestivši da je zapravo reč o snimanju spota za pesmu "Divlja". I ovog puta, odlučila je da pomeri granice i napravi nešto revolucionarno.

Pročitajte još: Branka Petrić otkrila nepoznate detalje iz braka sa suprugom: "Govorila sam Bekimu da ga volim kao brata"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Ona je odlučila da podeli sa svojim obožavateljima delić sa snimanja spota za novu numeru, a po svemu sudeći Sara je uložila veliki trud.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas