Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВАЂА ЈОВАНЕ И ЖЕЉКА ЈОКСИМОВИЋА УЖИВО: ''Тако је већ 10 година!'', призор који никога није оставио равнодушним

Они нису само брачни већ и пословни парнери, а њихова љубав траје већ 15 година

1681026176_ATA-IG-printscreen-naslovna-Joksimovici.jpg
Фото: АТА/Инстаграм принтскрин ззељко
Oglas

Њихова прича почела је још док су заједно радили на вођењу "Евровизије" 2008. године. 

Откако су се 2012. венчали на Малдивима, њихов однос делује бајковито, а то су желели и јавно да потврде након две године, када су обновили брачне завете. Ипак, постоји нешто чега не воле да се присећају, а то је њихов растанак после три године. Само 15 дана пошто је певач запросио водитељку Јовану Јанковић, раскинули су. Упућени су тада говорили да су разлог несугласице у њиховој вези, које су надјачале љубав.

Помирење је уследило прилично брзо, и то у Тивту где је Жељко тада имао наступ, а Јована отишла приватним летом да га посети. Од тада, њих двоје се никада нису разишли, нити је у јавност процурела прича о њиховим свађама, све до пре неки дан када су се, у емисији коју води Харис ДЖиновић, споречкали.

У емисији коју води Харис Џиновић, дошло је до споречкавања између Жељка Јоксимовића и Јоване Јоксимовић, око певања за столом. Харис је реаговао, и ипак стао на страну водитељке.

- Хајде мало, почни како отвараш јутарњи програм. Све време причаш као да водиш јутарњи програм - непријатним гласом је изговорио Жељко.

- Како? Сад? То није тачно - покушавала је да остане достојанствена Јована, а непријатност јој је изазивала кисео осмех на лицу.

- Морам мало да је браним - пресекао је ову нимало симпатичну сцену домаћин ДЖиновић.

- Ако ја певам овде, и ти певаш овде, логично је да се особи, била она твоја жена или неко НН лице појави нека жеља. И она има права на то - рекао је водитељ.

- Зашто - питао је Јоксимовић.

 Зато што је жив човек - одговорио је Харис, а Јовксимовићка је само збуњено поновила питање.

- Ви морате да схватите да имате исту реакцију када ја затражим песму. И тако је већ десет година! Ја сам огуглала - рекла је она. Ево како је све изгледало:

 

@унателевизија У емисији МУШТУЛУК дошло је до споречкавања између Жељка Јоксимовића и Јоване Јоксимовић око певања за столом. Харис је реаговао и стао на страну водитељке. Емисија МУШТУЛУК је на програму УНА ТВ недељом 21.00 у СРБ и сриједом у 21.00 БИХ #унателевизија #мустулук #зељкојоксимовиц #јованајоксимовиц ♬ оригинал соунд - УНА ТЕЛЕВИЗИЈА

 

 БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas