Oglas
Oglas
· · Коментари: 2

"Сваки пут када ставите парче нечијег тела у уста...": Карлеуша "ПОКАЗАЛА ЗУБЕ" и послала јасну поруку (ФОТО)

Певачица Јелена Карлеуша с времена на време на свом Инстаграм воли да истакне љубав према животињама. Она се одавно декларисала као вегетеријанац и јавни је заговорник овог начина исхране

1649242025_pjimage---2022-04-06T124652.220.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar
Oglas

У јавности је добро познато да је Јелена Карлеуша вегетаријанац и готово свакодневно у медијима критикује сваки вид насиља над животињама.

Овог пута је на свом профилу одлучила да са пратиоцима подели малу лексицију на тему исхране.

Прочитајте још: СЛАЂАНА ТОМАШЕВИЋ РАСКИНУЛА ВЕРИДБУ: Водитељка проговорила о љубави и несигурностима (ФОТО)

"Једите житарице, једите воће и поврће, махунарке... Једите печурке... Све што има мозак, срце, очи, маму, тату - није за јело. Све што крквари није за јело... осим "пице""

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

А потом је наставила у истом стилу:

"Сваки пут када ставите парче нечијег тела у уста, сетите се речи ЛЕШ (сем ако није "банана" што је потпуно ок)"

Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar

Иначе, Карлеуша је неколико пута била на мети напада у јавности, када су је оптужили да је лицемерна. Појединци тврде да певачица носи кожну одећу и једе рибу, упркос томе што је отворено говорила о штетности таквог понашања. Било како било, Јелену ове критике нису спречиле да настави да се залаже за свој став, а недавно је посетила и један београдски азил за напуштене животиње.

Такође, пред камерама "Ексклузива" је открила да у свом дому, поред супруга и двоје деце, има пса и три мачке и да сасвим добро функционишу као права сложна породица.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas