Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЛАЂАНА ТОМАШЕВИЋ РАСКИНУЛА ВЕРИДБУ: Водитељка проговорила о љубави и несигурностима (ФОТО)

Слађана Томашевић је миљеница многих гледалаца, а у интервјуу је открила детаље из живота

1649227122_________________________________________________________________________254585667997.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Водитељка "Београдске хронике" Слађана Томашевић мами уздахе мушкараца, али се на њих не обазире јер је заузета. Слађана је за "Блиц" рекла да је срећно заљубљена, пар година након раскида веридбе и везе од чак пола деценије, а и ако делује стално сигурна у себе, водитељка истиче да стално себи тражи мане и да се ретко када гледа на телевизији.

Слађана је открила како се носи са удварачима и показала да има чврст став:

– Е, сада сте ме насмејали, све је питање вашег односа и става. Увек морате да дате сигнал или "дозволу". Мушкаци су и даље џентлмени и нико не прелази границу доброг укуса. Бар је то моје искуство. Стварно, мислим да је све то до нас жена.

Прочитајте још: ЛЕПОТИЦА И У ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ! Ево како данас изгледа ПРОФЕСОРКА ФРАНЦУСКОГ из филма "Лајање на звезде" (ФОТО)

А открила је и да постоји неко ко јој је украо срце:

– Постоји, али није га "украо", сама сам га дала и то "на длану",  а потом је многе изненадила одговором везаним за питање које се тиче њеног посла: Да ли гледате себе на телевизији?

– Углавном не. Увек тражим себи мане. Размишљам како сам требала овако или онако, није добро ово или оно, чак не знам ни да ли сам реална. Смета ми и мој глас. Неке разговоре морам због себе да чујем. Да бих била сигурна како је то било у излазу.

Шта гледате на ТВ? Је ли постоји колегиница чију емисију пратите?

– Јутарњи програм, то палим када устанем. Вести морам да испратим због посла. Иначе гледам филмове и обавезно слушам музику.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas