· · Коментари: 0

"Све је било другачије него данас": Бранка Пујић о почецима љубави са Драганом Јовановићем, али и како изгледа њихов брак данас

Глумица је истакла да се снимање серија и филмова данас доста променило

1675672532_premijera_ala_je_lep_ovaj_svet_22092022_0128.jpg
Фото: АТА имагес

Бранка Пујић и Драган Николић у браку су три деценије, а круна њихове љубави је ћерка Анђела која је кренула њиховим стопама.

Бранка и Драган су се упознали на снимању филма "Свето место" редитеља Ђорђа Кадијевића. Глумица се осврнула на почетак њихове љубави:

- На снимању хорор филма “Свето место“ био је почетак љубави између мене и Драгана. Мало пре тога смо већ осетили љубав, али све се догодило захваљујући редитељу Ђорђу. Лепа осећања нас везују за тај филм - започела је причу за "Блиц". Бранка се присетила како су изгледала снимања пре 30 година:

- Дивне емоције ме увек преплаве када се сетим снимања тог филма. Уживали смо у процесу рада, иако је то био хорор. Изузетно смо се лепо забављали. Смејали смо се до суза и дружили лепо. Све је било другачије него данас. Имали смо више времена да проводимо једни са другима и током снимања и након. Увек се сетим Делиблатске пешчаре, замка Дунђерски... Сва та места и сви ти објекти су и дан- данас невероватни. Са друге стране на снимањима смо имали и дивне људе, шминкере, костимографе. Било је изузетно. И сада када се сетим свега тога, могу да тврдим да се радило спорије и посвећеније. Сваком детаљу се давало на значају и свему се посвећивала пажња. Сада се снимање филмова и серија доста разликује. Технологија је узнапредовала. Све је брже, једноставније, лакше и не ради се толико студиозно као пре.

И дан-данас саветује се са Драганом и размењује искуства пре снимања великих пројеката:

- Увек кажемо искрено једно другоме оно што мислимо. Ако имамо нешто да поручимо, трудимо се да скренемо пажњу пре него што се заврши пројекат. Битно је да пре снимајућих дана изнесемо своје мишљене и став. Како Драган мени, тако и ја њему. Када се прича заврши и пројекат буде финалан, ту не може ништа да се мења. Најбитније је од свега да између нас двоје постоји велика искреност - признаје за "Блиц".

На питање новинара поменутог медија кога би издвојила од млађих колега који су јој привукли пажњу, Бранка је одговорила кроз смех:

- Дефинитивно је то Драган Јовановић.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.