· · Komentari: 0

"Sve je bilo drugačije nego danas": Branka Pujić o počecima ljubavi sa Draganom Jovanovićem, ali i kako izgleda njihov brak danas

Glumica je istakla da se snimanje serija i filmova danas dosta promenilo

1675672532_premijera_ala_je_lep_ovaj_svet_22092022_0128.jpg
Foto: ATA images

Branka Pujić i Dragan Nikolić u braku su tri decenije, a kruna njihove ljubavi je ćerka Anđela koja je krenula njihovim stopama.

Branka i Dragan su se upoznali na snimanju filma "Sveto mesto" reditelja Đorđa Kadijevića. Glumica se osvrnula na početak njihove ljubavi:

- Na snimanju horor filma “Sveto mesto“ bio je početak ljubavi između mene i Dragana. Malo pre toga smo već osetili ljubav, ali sve se dogodilo zahvaljujući reditelju Đorđu. Lepa osećanja nas vezuju za taj film - započela je priču za "Blic". Branka se prisetila kako su izgledala snimanja pre 30 godina:

- Divne emocije me uvek preplave kada se setim snimanja tog filma. Uživali smo u procesu rada, iako je to bio horor. Izuzetno smo se lepo zabavljali. Smejali smo se do suza i družili lepo. Sve je bilo drugačije nego danas. Imali smo više vremena da provodimo jedni sa drugima i tokom snimanja i nakon. Uvek se setim Deliblatske peščare, zamka Dunđerski... Sva ta mesta i svi ti objekti su i dan- danas neverovatni. Sa druge strane na snimanjima smo imali i divne ljude, šminkere, kostimografe. Bilo je izuzetno. I sada kada se setim svega toga, mogu da tvrdim da se radilo sporije i posvećenije. Svakom detalju se davalo na značaju i svemu se posvećivala pažnja. Sada se snimanje filmova i serija dosta razlikuje. Tehnologija je uznapredovala. Sve je brže, jednostavnije, lakše i ne radi se toliko studiozno kao pre.

I dan-danas savetuje se sa Draganom i razmenjuje iskustva pre snimanja velikih projekata:

- Uvek kažemo iskreno jedno drugome ono što mislimo. Ako imamo nešto da poručimo, trudimo se da skrenemo pažnju pre nego što se završi projekat. Bitno je da pre snimajućih dana iznesemo svoje mišljene i stav. Kako Dragan meni, tako i ja njemu. Kada se priča završi i projekat bude finalan, tu ne može ništa da se menja. Najbitnije je od svega da između nas dvoje postoji velika iskrenost - priznaje za "Blic".

Na pitanje novinara pomenutog medija koga bi izdvojila od mlađih kolega koji su joj privukli pažnju, Branka je odgovorila kroz smeh:

- Definitivno je to Dragan Jovanović.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.