Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Све је напустила због породице: Ево како изгледа мајка Миодрага Радоњића која је могла да буде велика музичка звезда

Глумац Миодраг Радоњић који је популарност стекао улогом симпатичног Баће у серији "Јужни ветар", љубав према камерама и музици је наследио од своје мајке Бранке Лолић

1669451228_miodrag-radonjic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Она је инструменталиста на хармоници, вокални солиста, члан хора "Краљица Наталија" и музички уредник у Телевизији Београд. Она је живела животом праве музичке звезде, а осамдесетих година је била повезана са тада највећом естрадном звездом Лепом Бреном.

Прочитајте још: Небојшу Дугалића сви знате, а ево како изгледа његова супруга која се не појављује често у јавности (ФОТО)

"Док се брат Марко и ја нисмо родили, мама је била веома успешна у музичком послу, била је првакиња хармонике старе Југославије. Много је радила по свадбама, чак је ишла на турнеје по Европи и Америци. Тих осамдесетих година њен менаџер је био чувени Рака Ђокић, који је тада заступао и Лепу Брену. Имао је само две клијенткиње, Брену и моју маму. Оног момента када се мама одлучила да оснује породицу, каријеру је оставила по страни и посветила се нама“, испричао је глумац за Информер.

Миодраг се присећа да се често у то време у њиховој кући прила музика и да му је једна од главних занимација у том периоду било певање.

"Мама је често свирала хармонику или клавир, а брат и ја бисмо певали, нарочито на славама. Изводили смо народне песме од "Стани, стани, Ибар водо", па све до "Хеј, момци млади" групе Легенде, уз коју смо и ђускали“, закључио је глумац.

Популарни глумац који је до сад имао око 22 улоге у филмовима и серијама и даље воли да излази.

"Волим нашу народну музику, па често наручујем песме за своју душу кад седим са друштвом у кафани. Највише волим да ми певају "Мито бекријо" и „Ево банке цигане мој" али све зависи од емоција које ме у том тренутку обузму", испричао је Миодраг.

Прочитајте још: Поред певања Снежана Бабић Снеки има још један таленат, ево шта је у питању

Бранка је снимила 1984. године албум под називом "Заљубљена. хармоника". Поред традиционалних кола на албуму се налазе и кола које је компоновао Миодраг Тодоровић Крњевац и Новица Неговановић. Са оркестром Љубише Павковића 1988. године снимила је албум са компонованим народним песмама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas