· · Komentari: 0

Nebojšu Dugalića svi znate, a evo kako izgleda njegova supruga koja se ne pojavljuje često u javnosti (FOTO)

Važe za jedan od najskladnijih parova

1669446316_nebojsa-dugalic.jpg
Foto: Youtube printscreen/K1

Bračni par Dugalić važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, a glumac koji uvek bez zadrške govori o izazovima sa kojima se suočava čovek u modernom društvu svoju privatnost ipak drži dalje od očiju javnosti.

Pročitajte još: Prijatelji Cece Ražnatović otkrili kakva je privatno, a onda su priznali šta im najviše smeta

Pripadnici sedme sile revnosno izveštavaju o njegovim profesionalnim uspesima, dok je supruga Nebojše Dugalića tema koja se ne prepliće često po medijima. Prilike da se Dragana Dugalić vidi u javnosti veoma su retke, a kada ipak do toga dođe, komentari na račun Nebojšine izabranice gotovo uvek su u superlativu i nema ko se ne divi energiji kojom supružnici zrače.

Više od dvadeset godina dugu bračnu zajednicu upotpunilo je čak petoro naslednika - Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina, te su Nebojša i Dragana u grupi rekordera kada je broj dece u pitanju.

Kako bi se u potpunosti posvetila svojoj porodici i odgoju dece, supruga Nebojše Dugalića, koja je i sama studirala glumu, odlučila je da karijeru ostavi po strani i nesebičnu podršku pruži uspešnom glumcu, dok Nebojša neretko ističe da je porodica njegov najčvršći oslonac, a supruga najveći kritičar.

- Moja supruga je koleginica, a ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može da se uradi. Uglavnom joj se dopada sve što sam snimio u poslednje vreme, na primer "Državni službenik" ili "Žigosani u reketu". Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi - ispričao je svojevremeno i otkrio u kom pravcu oni usmeravaju decu:

- Nedavno mi je supruga rekla za našu najmlađu ćerku da je rođena glumica i da će to sigurno biti, a ja ću dati sve od sebe da tako ne bude. Naravno, važno mi je da se bave onim što ih zanima, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Posvećeni su muzici, svi ponešto sviraju.Imati petoro dece teško je samo u početku, dok su još mali i u potpunosti zavise od vas. Ali, čim počnu sami da se igraju, i kada krenu u školu, mnogo je lakše.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.