· · Коментари: 0

"Све ми недостаје": Каја Остојић искрено о ситуацији у Француској и томе шта јој фали највише

"Недостаје ми Београд, све ми недостаје!"

1615041555_Kaja-Ostojic.png
Фото: Принтсцреен/ К1 Телевизија

Певачица Каја Остојић укључила се јутрос у програм К1 телевизије и са гледаоцима поделила своје незадовољство, јер јој како каже – недостаје све! Певачица се тренутно налази у Француској која ни близу не изгледа као што је некада.

Прочитајте још: Бастијан спрема ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Какав поклон очекује Ану Ивановић?

- Када је реч о ситуацији у Француској, ништа лепо немам да вам кажем. Вакцинација је кренула тек пре неколико дана, маске морамо да носимо и на улици, барови и ресторани не раде месецима. Верујте да сам почела да гледам серију „Емили у Паризу“ да бих се присетила како је Париз некада изгледао. А онда се наново растужим што ко зна када ће нам се тај живот поново вратити. Ја сам на селу, уживам у природи и чистом ваздуху, мој пас је најсрећнији што смо овде – казала је Каја у емисији „Кец на једанаест“.

Каја посебно наглашава колико јој Београд недостаје.

Прочитајте још: Како је Златан Ибрахимовић упознао прелепу супругу Хелену? За све је крив ФЕРАРИ (ФОТО)

– Мој инстаграм-профил јутрос је истрпео сво моје незадовољство. Недостаје ми Београд, све ми недостаје!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.