· · Komentari: 0

"Sve mi nedostaje": Kaja Ostojić iskreno o situaciji u Francuskoj i tome šta joj fali najviše

"Nedostaje mi Beograd, sve mi nedostaje!"

1615041555_Kaja-Ostojic.png
Foto: Printscreen/ K1 Televizija

Pevačica Kaja Ostojić uključila se jutros u program K1 televizije i sa gledaocima podelila svoje nezadovoljstvo, jer joj kako kaže – nedostaje sve! Pevačica se trenutno nalazi u Francuskoj koja ni blizu ne izgleda kao što je nekada.

Pročitajte još: Bastijan sprema IZNENAĐENJE: Kakav poklon očekuje Anu Ivanović?

- Kada je reč o situaciji u Francuskoj, ništa lepo nemam da vam kažem. Vakcinacija je krenula tek pre nekoliko dana, maske moramo da nosimo i na ulici, barovi i restorani ne rade mesecima. Verujte da sam počela da gledam seriju „Emili u Parizu“ da bih se prisetila kako je Pariz nekada izgledao. A onda se nanovo rastužim što ko zna kada će nam se taj život ponovo vratiti. Ja sam na selu, uživam u prirodi i čistom vazduhu, moj pas je najsrećniji što smo ovde – kazala je Kaja u emisiji „Kec na jedanaest“.

Kaja posebno naglašava koliko joj Beograd nedostaje.

Pročitajte još: Kako je Zlatan Ibrahimović upoznao prelepu suprugu Helenu? Za sve je kriv FERARI (FOTO)

– Moj instagram-profil jutros je istrpeo svo moje nezadovoljstvo. Nedostaje mi Beograd, sve mi nedostaje!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.