Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Све то иде њој на ЧАСТ и образ": Јелена Карлеуша се огласила поводом Дариног ДРУЖЕЊА са Цецом, а једну КОЛЕГИНИЦУ је посебно похвалила

Јелена Карлеуша без длаке на језику

1668092554_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-darabubamara_official.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/Инстаграм - дарабубамара_оффициал
Oglas

Певачица Јелена Карлеуша позната је по естрадним ратовима које води са својим колегама, а овога пута је открила ко ју је са естрадног неба највише разочарао.

Јелена Карлеуша окупила је медије поводом новогодишњег концерта, а том приликом проговорила је о ономе што свакодневно проживљава када су ружни коментари у питању.

"Свако сваком на крају дана треба да опрости и да ништа не схвати лично. Ја сам одлучила да ништа не схватам лично зато што бих тотално полудела од количине негативне енергије коју ја свакодневно трпим. Негативне ствари боле, па тако и мене. Научила сам да направим непобројни штит и да кажем да је то део мог посла. Мада то што сам ја јавна личност не даје ником за право да ме вређа. Не бих трајала овлико да нисам мудро прогутала радне ствари", рекла је Јелена.

Прочитајте још: "Прорадио ми је мајчински инстинкт": Милица Тодоровић проговорила о оснивању ПОРОДИЦЕ

На питање која колегиница ју је разочарала, она је одговорила следеће:

"Не може ниједна колегиница да ме разочара зато што ја ништа претерано и не очекујем од њих. Имам пуно пријатеља међу певачима. Има пуно дивних људи, има мање добрих људи", изјавила је певачица, и дотакла се тога што више није у добрим односима са Даром Бубамаром.

"У јако добрим односима сам са Наташом Беквалац и Милицом Павловић. Ако пуцаш на ово што је урадила Дара Бубамара, то је њена ствар, њен избор, њена одлука. И просто иде њој на част и образ. Певачице су јако сујетне, закључно са мном и јако су осетљиве на те односе и кад се једна дружи са другом, то је љубомора као да смо у вези и браку. Али ја морам да кажем да ја нисам знала да ће Сека Алексић наступати на тој прослави. Дуго је нисам видела уживо и могу да кажем да много лепше и мршавије изгледа уживо него на сликама. И много је лепа жена".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas