Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Све везе су ми биле турбулентне": Едита Арадиновић о бившим партнерима

Едита каже да сада жели нешто потпуно другачије од онога што је имала у прошлости

1711006770_angellina_18122023_0268.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Едита Арадиновић свој љубавни живот вешто скива од медија, али упркос послу којим се бави иза себе је имала дуге и озбиљне везе које никада није желела да експонира.

Иако је тренутно посвећена својој каријери, признаје да машта о породичном животу који ће је испунити на приватном плану.

– Од свог првог момка до дана данашњег увек сам имала дуге везе, не краће од три године. Увек сам желела и себе замишљала у тридесет година са троје деце. Са сваким момком сам замишљала да је то то, али обзиром да су све везе биле турбулентне, сада је моја прекретница када радим на себи и више не желим да привлачим такве везе и партнере. Некада сам волела да имам неке да кажем брзе момке, а сада волим досадне, приземне, не толико гласне – каже Едита која је открила које особине мора да поседује њен партнер:

– Треба да има пуно стрпљења и разумевања јер сви ми имамо неке своје трауме, треба и ја да имам стрпљења. Ваљда сам себе кроз овај посао размазила, имала сам последње две везе на даљину и живим сама. Тешко ми је да замислим да се ја сваког дана будим поред некога. Желим породицу и хармонију– рекла је у покасту код Луне Ђогани.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas